Aquest dilluns, 28 de juny al migdia, s’ha presentat a l’Ajuntament de Roquetes la Campanya ‘Establiments Segurs’ per una població més segura! Contacte directe amb la Policia Local de Roquetes.
La presentació ha anat a càrrec de Tere Moreso, regidora de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Santi Rodríguez, Sergent Cap de la Policia Local de Roquetes i Paco Gas, alcalde de Roquetes.

El Projecte Establiments segurs pretén configurar un eficaç sistema de comunicació amb els comerciants de la nostra ciutat, mitjançant un sistema de missatgeria telefònica instantània (Telegram).

Es tracta d’un nou pas en el desplegament de la Policia de Proximitat que inclou l’ús de les noves tecnologies, per aconseguir entres tots una ciutat més segura afavorint el teixit comercial del nostre municipi.

Per a què serveix?

Amb el Projecte “ESTABLIMENTS SEGURS” volem:

1. Que la Policia Local transmeti informacions sobre persones sospitoses d’estar cometent fets delictius (petits furts i robatoris) i els comerciants puguin prendre les mesures d’alerta convenients.

2. Poder transmetre des de la Policia Local missatges d’informació general de qüestions relatives al trànsit o talls de carrer que els puguin afectar.

3. Ajudar a la recerca i localització de persones desaparegudes o perdudes.

4. Facilitar a la Policia Local informació per tal d’identificar i localitzar als presumptes autors de fets delictius comesos a la nostra ciutat, així com d’actes incívics que puguin afectar el bon ús comercial.

Normes d’ús de Telegram.

1. Envieu els missatges absolutament necessaris.

2. Les informacions han d’estar contrastades. No és bo difondre rumors.

3. Els problemes d’àmbit personal, és preferible tractar-los personalment, contactant directament amb la Policia Local en els telèfons habituals.

4. A les xarxes socials com a la vida, davant de tot, RESPECTE.