Seleccionar página

Categoria: L’informatiu

L’Informatiu 05-06-2023

Notícia destacada: La fira Litterarum de Móra d’Ebre tanca una edició de rècord amb més de 4.000 participants i més de 900 llibres venuts. L’organització aposta per reforçar la programació centrada en el jovent de cara al futur.

Llegeix-ne més

L’Informatiu 02-06-2023

Notícia destacada: Les activacions del pla Alfa a l’Ebre es disparen enguany i ja es registren més de la meitat d’incendis que tot el 2022. La campanya forestal es preveu “difícil”, més llarga i amb més riscos per la falta d’aigua a regs i zones urbanes.

Llegeix-ne més

L’Informatiu 01-06-2023

Notícia destacada: Turistes conscients i eines per reutilitzar i reciclar aigua, el repte del sector turístic davant l’escassetat. El turisme ebrenc i tarragoní analitza estratègies per una gestió hídrica sostenible en una jornada a Deltebre.

Llegeix-ne més

L’Informatiu 31-05-2023

Notícia destacada: La PDE es mobilitza per frenar el projecte de Hard Rock i alerta que podria consumir un 20% del minitransvasament. Avancen la piraguada a l’11 de juny per secundar la protesta contra el complex lúdic convocada el dia 18 a Tarragona.

Llegeix-ne més

L’Informatiu 29-05-2023

ERC de Catalunya ha estat la clara guanyadora de les Eleccions Municipals del 28 de maig a Roquetes. Obté la majoria absoluta amb 1.409 vots i aconsegueix 7 regidors dels 13 en total que té el consistori de Roquetes. Ivan Garcia Maigí, serà l’alcalde de Roquetes durant els pròxims quatre anys.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Antena Caro Online

Descarrega’t l’App

App Antena Caro
App Antena Caro
App Antena Caro

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL