Seleccionar página

Categoria: L’informatiu

Informatiu 17-01-2022

Notícia destacada: Les Penyes i Comissions Taurines volen promoure la festa dels bous a les escoles i instituts de les Terres de l’Ebre. L’entitat elabora i envia un projecte que pretén “desmuntar mentides i falsedats” sobre els correbous.

Llegeix-ne més

Informatiu 14-01-2022

Notícia destacada: Empresaris i inversors rescaten naus industrials en mans de bancs per reactivar l’activitat a Amposta. AgroDelta adquireix l’antiga fàbrica de cartó de Medesa i un grup d’inversors llogarà o vendrà 14 naus de Tosses.

Llegeix-ne més

Informatiu 13-01-2022

Notícia destacada: Els governs català i valencià despleguen un conveni per treballar junts en les polítiques de memòria històrica. Catalunya i el País Valencià intercanviaran dades genètiques per identificar els desapareguts de la Guerra Civil.

Llegeix-ne més

Informatiu 11-01-2022

Notícia destacada: La NASA alerta que la forma del delta de l’Ebre està controlada pel mar i no pel riu. Un estudi amb imatges de satèl·lit demostra que la desembocadura de l’Ebre retrocedeix centenars de metres.

Llegeix-ne més

Informatiu 10-01-2022

Notícia destacada: Els escolars tornen a les aules en plena onada d’òmicron amb un nou protocol covid. USTEC preveu un “polvorí” de virus si no hi ha més restriccions, mentre que l’aFFaC crida a la normalitat reduint riscos.

Llegeix-ne més

Informatiu 05-01-20222

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, no ha superat la moció de confiança vinculada als pressupostos després del vot en contra de tota l’oposició. Els grups de fora del govern tenen un mes per articular una alternativa a l’alcaldessa de Tortosa.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Ara fem:

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL