Seleccionar página

Categoria: L’informatiu

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia Maigí, fa el balanç de l’any 2023

Al programa d’Antena Caro “A Micro Obert” entrevistem a l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia Maigí, per a fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s’han dut a terme aquest any, i en especial, en aquests gairebé 7 mesos de la nova legislatura, a més, també ha explicat els diferents projectes que estan en procés de licitació i pròxima execució l’any 2024.

Llegeix-ne més

Sisco Ollé, regidor d’Educació, Memòria Democràtica, Cultura i Festes, Agricultura i Ramaderia

Al programa d’Antena Caro “A Micro Obert” entrevistem a Sisco Ollé, regidor d’ERC de l’Ajuntament de Roquetes, responsable de les àrees d’Educació, Memòria Democràtica, Cultura i Festes, Agricultura i Ramaderia, per a fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s’han dut a terme últimament en aquestes regidories.

Llegeix-ne més

A Micro Obert – Jordi Allepuz, regidor de Gestió Ambiental i Transició Energètica, Comunicació, Transparència i Participació Ciutadana, Serveis Municipals, Obra Pública i Béns

Al programa d’Antena Caro “A Micro Obert” entrevistem a Jordi Allepuz, regidor d’ERC de l’Ajuntament de Roquetes, responsable de Gestió Ambiental i Transició Energètica, Comunicació, Transparència i Participació Ciutadana, Serveis Municipals, Obra Pública i Béns, per a fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s’han dut a terme últimament en aquestes regidories.

Llegeix-ne més

Presentació del projecte de l’estació de tractament d’aigua potable al dipòsit de la Urbanització Pilans de Roquetes.

L’Ajuntament de Roquetes s’avança a les exigències d’Europa en els nivells de la qualitat de l’aigua de boca instal·lant una estació de tractament d’aigua potable. L’equipament es construirà als terrenys del dipòsit d’aigua de la Urbanització Pilans amb un cost de 580.000 euros finançats per l’ACA amb un 60%.

Llegeix-ne més
Cargando