Seleccionar página

Categoria: L’informatiu

GastroCaça Roquetes, el nou esdeveniment gastronòmic de carns de caça a l’Ebre

Una nou aparador per a la promoció de la ciutat. Roquetes estrenarà el dissabte 5 d’octubre GastroCaça Roquetes, un nou esdeveniment gastronòmic de demostració de cuina en directe de carns de caça a les Terres de l’Ebre, amb xefs de renom del panorama nacional en acció. L’acte tindrà lloc durant tot el matí al Casal de la Ravaleta, amb l’elaboració de plats on el porc senglar, el cabirol, la llebre o l’ànec seran els protagonistes.

Llegeix-ne més

La consellera Anna Simó visita les obres de la nova llar d’infants de Roquetes

La consellera en funcions d’Educació de la Generalitat, Anna Simó, ha visitat aquest dijous les obres de construcció de la nova llar d’infants municipal ‘La Caramella’ de Roquetes. En la visita, la consellera ha comprovat de primera mà l’avançament dels treballs, actualment en fase del forjat de coberta, un cop ja s’han aixecat els pilars. En els pròxims dies, quedarà completat l’esquelet de la futura escola bressol, abans de la construcció de la façana, les parets interiors i l’execució de les instal·lacions de serveis.

Llegeix-ne més

Roquetes disposa d’un nou espai de dol gestacional, perinatal i neonatal

Roquetes disposa des d’aquest dilluns d’un nou espai dedicat al dol gestacional, perinatal i neonatal, ubicat al cementiri municipal. L’Ajuntament de Roquetes, amb la col·laboració de l’associació ebrenca Libèl·lules dels Estels, ha creat aquesta zona, que permetrà recordar les pèrdues de nadons durant l’embaràs, el part o després del naixement, en els primers dies de vida.

Llegeix-ne més

Visita de treball del consistori a les obres de la nova llar d’infants ‘La Caramella’

Diversos membres de la corporació municipal de Roquetes han dut a terme aquest divendres una visita de treball a les obres de construcció de la nova llar d’infants ‘La Caramella’, en el solar adjacent al Centre Cívic. Durant el seu recorregut, l’alcalde de la ciutat, Ivan Garcia, el regidor d’educació, Sisco Ollé, el regidor de serveis municipals, Jordi Allepuz, i les regidores Georgina Ebri i Lídia Saura han pogut comprovar l’estat d’execució dels treballs, acompanyats pel personal dels serveis tècnics municipals i de representants de l’empresa constructora.

Llegeix-ne més

Els alumnes de l’Institut Roquetes, preparats per una nova fase final d’Efigy

L’Institut Roquetes tindrà per segon any consecutiu representació als premis tecnològics de la Fundació Naturgy. Un equip format per sis alumnes de quart curs d’ESO, encapçalats pels professors Jaume Ferré i Gisela Daura, participaran aquest dijous 23 de maig a la fase final del certamen Efigy, a la ciutat Madrid, on defensaran el seu projecte escolar ‘Ecostreet’.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Antena Caro Online

GALERIA DE FOTOS ANTENA CARO FEST

Antena Caro FEST

Descarrega’t l’App

App Antena Caro
App Antena Caro
App Antena Caro

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

NOTÍCIES I VALORACIONS

Eleccions Municipals Ajuntament de Roquetes 2023