Seleccionar página

Categoria: L’informatiu

Informatiu 09-04-2021

Notícia destacada: La Lira de Roquetes participarà en el 33è Aplec Internacional d’Adifolk que es farà a l’Alguer al mes de setembre. També hi aniran la Copla i el grup de jota Paracota d’Amposta, les pubilles i hereus de Gandesa i Vilalba dels Arcs, l’Associació Morràpita i els geganters de Tortosa que seran els portadors dels gegants de la Federació de Catalunya.

Llegeix-ne més

Informatiu 07-04-2021

Notícia destacada: L’Ajuntament de Roquetes urbanitza a la Raval de Cristo un tram del Camí del Mig per millorar la seguretat i l’accessibilitat. Les obres, amb un pressupost de 43.644 €, són el primer pas per a una futura millora de tot el Camí del Mig.

Llegeix-ne més

Informatiu 06-04-2021

Notícia destacada – A l’Ebre, l’ocupació aquesta Setmana Santa ha estat del 100%, i fins i tot s’han millorat xifres del 2019, en bona part perquè la nit del diumenge al Dilluns de Pasqua, que acostuma a ser més fluixa, ha millorat un 36% l’ocupació respecte el 2019. És a dir, en un any normal les reserves d’aquesta última nit eren del 50% i enguany s’han enfilat fins al 86%.

Llegeix-ne més

Informatiu 30-03-2021

Notícia destacada: Ports licita el projecte constructiu d’una base nàutica al port de Sant Carles de la Ràpita. Es potenciarà l’activitat nàutica a la badia dels Alfacs amb un centre de referència per desestacionalitzar l’activitat i fomentar la nàutica de base, i per promoure les Terres de l’Ebre i Catalunya arreu del món. Es construirà un edifici de dues plantes autosuficient energèticament que acollirà els serveis de l’Escola de vela i les activitats nàutiques, amb un pressupost de 935.000 euros.

Llegeix-ne més

Informatiu 29-03-2021

Notícia destacada: Ramon Martínez, portaveu del PSC a l’Ajuntament de Roquetes, ens confirma que va liderar les converses amb els grups de l’oposició per proposar una moció de censura a l’equip de govern d’ERC.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Ara fem:

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL