Seleccionar página

Categoria: L’informatiu

Presentació del nou repte solidari de l’ultrafondista roquetenc, Albert Giné, “Non stop Arrela’t a la Vida”

Es tracta d’un recorregut total de 1650 km que es portarà a terme del 14 al 26 de juny, 12 nits i 13 dies recorrent més de 130 km diaris, corrent durant el matí i en BTT a la tarda, des del Far de Finisterre a Comillas (Galícia), fins a Roquetes, que realitzaran els corredors Albert Giné, Marc Fernandez, Jose Escribano, Antonio Esquinas i Isabel Pelegrina. L’objectiu és recaptar diners que es destinaran al Projecte Emma, per a la investigació del càncer de mama i també recaptar aliments per al Banc d’Aliments.

Llegeix-ne més

Informatiu 08-06-2021

Notícia destacada: L’Ajuntament de Tortosa rebutja la moció popular per reinterpretar el monument franquista. Junts s’absté amb l’argument que calia respectar el resultat de la consulta de 2016.

Llegeix-ne més

Informatiu 07-06-2021

Notícia destacada: Prop de 300 persones reclamen un nou model energètic i la derogació del decret de les renovables a l’Ametlla de Mar. Les entitats ecologistes exigeixen que s’aturi el parc eòlic de l’Ametlló, que ha rebut el vistiplau de la Ponència.

Llegeix-ne més

Informatiu 04-06-2021

Notícia destacada: Troben el cadàver del noi de quinze anys desaparegut al riu Ebre, a Miravet. Submarinistes dels bombers han trobat el cos a uns 250 metres del lloc on se l’havia vist l’últim cop.

Llegeix-ne més

Informatiu 03-06-2021

Notícia destacada: La Terra Alta estudia com regular l’accés de vehicles i visitants a les zones de bany i espais naturals. Els alcaldes i el Consell Comarcal no descarten aplicar una taxa turística.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Ara fem:

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL