Seleccionar página

Categoria: L’informatiu

Informatiu 14-10-2021

Notícia destacada: L’oposició de Sant Carles de la Ràpita dona per acabat el debat del nom oficial i exigeix a ERC que acati el resultat. Per alguns ciutadans la consulta no era prioritària i altres veuen un error el llindar del 20% per fer-la vinculant.

Llegeix-ne més

Informatiu 13-10-2021

Notícia destacada: La reserva de la biosfera de les Terres de l’Ebre encarregarà un pla de màrqueting per rellançar la marca. La reunió de la comissió executiva onze anys després reconeix la necessitat de disposar de finançament estable.

Llegeix-ne més

Informatiu 08-10-2021

Notícia destacada: Tortosa aprova la modificació del POUM per fer possible la implantació de Kronospan al Catalunya Sud. L’aprovació s’ha fet per unanimitat i continua les gestions que l’Ajuntament ve fent des de fa més d’un any per agilitzar la tramitació i fer possible la invers.

Llegeix-ne més

Informatiu 07-10-2021

Noitícia destacada: La multinacional austríaca Kronospan, la multinacional de fusta més important del món, farà una inversió de 180 MEUR a Tortosa. L’empresa obrirà una planta que crearà 180 llocs de feina directes. Ajuntament i Govern destaquen la gran inversió i també l’aposta per l’economia circular i de residu zero de Kronospan.

Llegeix-ne més

Informatiu 06-10-2021

Notícia destacada: El govern espanyol segueix sense esclarir si Ulldecona i Sant Carles de la Ràpita tindran també ajuts pels aiguats. ERC reclama al Senat reformes perquè els municipis afectats puguin disposar dels recursos amb celeritat.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Ara fem:

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL