Seleccionar página

Categoria: L’informatiu

l’Informatiu 26-09-2023

Notícia destacada: Desmantellament sense data i comptes pendents deu anys després dels terratrèmols que van fer tancar el projecte Castor. La Plataforma del Sénia i l’Ajuntament d’Alcanar reclamen que es revoquin les servituds que afecten finques de conreu.

Llegeix-ne més

L’Informatiu 19-09-2023

Notícia destacada: Organitzen quatre networking a les Terres de l’Ebre per retenir el talent als municipis de zones rurals. Les sessions abordaran àmbits concrets com els estudis universitaris, robòtica, activitats marítimes i comunicació.

Llegeix-ne més

L’Informatiu 15-09-2023

Notícia destacada. La Policia Local de Roquetes i després d’una important investigació, ha pogut identificar als autors/es dels dos episodis de grafitis apareguts a la ciutat.
Es tracta de dos joves del País Basc en el primer episodi i d’una jove ebrenca en el segon. S’informa a tothom que estigui afectat per alguna de les pintades que pot passar a presentar denúncia per les dependències de la Policia Local.

Llegeix-ne més

L’Informatiu 07-09-2023

Notícia destacada: Nervis, il·lusió i piquets de vaga en el primer dia d’escola per a 116.000 alumnes de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Recula el nombre d’alumnes a infantil i primària mentre que s’incrementa a batxillerats i cicles superiors.

Llegeix-ne més

L’Informatiu 06-09-2023

Notícia destacada: El govern espanyol inclourà el Montsià en una declaració estatal de zona afectada per emergència de Protecció Civil. El delegat Carlos Prieto visita els municipis afectats i es compromet trobar ajuts per pal·liar els desperfectes.

Llegeix-ne més

L’Informatiu 05-09-2023

Notícia destacada: Els alcaldes del Montsià demanen “solucions estructurals” al Govern contra les tempestes violentes i les inundacions. Els consellers Elena i Vilagrà reconeixen que aquests episodis extrems ja són “habituals”.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Antena Caro Online

Descarrega’t l’App

App Antena Caro
App Antena Caro
App Antena Caro

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL