Seleccionar página

Categoria: L’informatiu

A Micro Obert – Jordi Allepuz, regidor de Gestió Ambiental i Transició Energètica, Comunicació, Transparència i Participació Ciutadana, Serveis Municipals, Obra Pública i Béns

Al programa d’Antena Caro “A Micro Obert” entrevistem a Jordi Allepuz, regidor d’ERC de l’Ajuntament de Roquetes, responsable de Gestió Ambiental i Transició Energètica, Comunicació, Transparència i Participació Ciutadana, Serveis Municipals, Obra Pública i Béns, per a fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s’han dut a terme últimament en aquestes regidories.

Llegeix-ne més

Presentació del projecte de l’estació de tractament d’aigua potable al dipòsit de la Urbanització Pilans de Roquetes.

L’Ajuntament de Roquetes s’avança a les exigències d’Europa en els nivells de la qualitat de l’aigua de boca instal·lant una estació de tractament d’aigua potable. L’equipament es construirà als terrenys del dipòsit d’aigua de la Urbanització Pilans amb un cost de 580.000 euros finançats per l’ACA amb un 60%.

Llegeix-ne més

l’Informatiu 10-11-2023

Notícia destacada: La CHE finalitza la presa de mostres per conèixer com ha afectat la sequera al tram baix de l’Ebre. L’estudi limnològic es farà amb els paràmetres de l’aigua en set ponts del riu i de les estacions de control automàtic.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Antena Caro Online

Descarrega’t l’App

App Antena Caro
App Antena Caro
App Antena Caro

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL

NOTÍCIES I VALORACIONS

Eleccions Municipals Ajuntament de Roquetes 2023