Seleccionar página

Categoria: Portada

Informatiu 09-04-2021

Notícia destacada: La Lira de Roquetes participarà en el 33è Aplec Internacional d’Adifolk que es farà a l’Alguer al mes de setembre. També hi aniran la Copla i el grup de jota Paracota d’Amposta, les pubilles i hereus de Gandesa i Vilalba dels Arcs, l’Associació Morràpita i els geganters de Tortosa que seran els portadors dels gegants de la Federació de Catalunya.

Llegeix-ne més

Informatiu 07-04-2021

Notícia destacada: L’Ajuntament de Roquetes urbanitza a la Raval de Cristo un tram del Camí del Mig per millorar la seguretat i l’accessibilitat. Les obres, amb un pressupost de 43.644 €, són el primer pas per a una futura millora de tot el Camí del Mig.

Llegeix-ne més

Ignasi Blanch participarà en el projecte artístic que commemorarà el 60è aniversari de l’aixecament del mur de Berlín

L’artista roquetenc, Ignasi Blanch, dissenyarà una obra que serà la “segona part” del seu mural ‘Parlo d’amor’ que va fer sobre el mur el 1990, poc després de la seva caiguda, i que encara continua visible. L’obra que ara prepara explicarà el significat de la primera, que defineix com “un clam a estimar amb llibertat”, i contindrà les paraules ‘Parlo d’amor’ en molts idiomes.

Llegeix-ne més

Informatiu 06-04-2021

Notícia destacada – A l’Ebre, l’ocupació aquesta Setmana Santa ha estat del 100%, i fins i tot s’han millorat xifres del 2019, en bona part perquè la nit del diumenge al Dilluns de Pasqua, que acostuma a ser més fluixa, ha millorat un 36% l’ocupació respecte el 2019. És a dir, en un any normal les reserves d’aquesta última nit eren del 50% i enguany s’han enfilat fins al 86%.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Ara fem:

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL