Seleccionar página

Categoria: Portada

Informatiu 17-01-2022

Notícia destacada: Les Penyes i Comissions Taurines volen promoure la festa dels bous a les escoles i instituts de les Terres de l’Ebre. L’entitat elabora i envia un projecte que pretén “desmuntar mentides i falsedats” sobre els correbous.

Llegeix-ne més

Informatiu 14-01-2022

Notícia destacada: Empresaris i inversors rescaten naus industrials en mans de bancs per reactivar l’activitat a Amposta. AgroDelta adquireix l’antiga fàbrica de cartó de Medesa i un grup d’inversors llogarà o vendrà 14 naus de Tosses.

Llegeix-ne més

Mel Solidària, el nou producte de Mel Muria que destina els beneficis a l’ONG NASCO Feeding Minds

Mel Muria destinarà 5€ de cada compra del pack de Mel Solidària a aquesta entitat que treballa per a l’educació digital i el desenvolupament econòmic de les comunitats rurals de Ghana, evitant que centenars de milers d’immigrants arrisquin la seva vida en el desert i en el mar cercant un futur millor. El pack pot adquirir-se per 10€ a la botiga física de Mel Muria i també online, a través de la seva pàgina web, www.mielmuria.com

Llegeix-ne més

Informatiu 13-01-2022

Notícia destacada: Els governs català i valencià despleguen un conveni per treballar junts en les polítiques de memòria històrica. Catalunya i el País Valencià intercanviaran dades genètiques per identificar els desapareguts de la Guerra Civil.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Ara fem:

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL