Seleccionar página

Categoria: Portada

Setmana de la Mobilitat Sostenible 2021 a l’escola del Raval de Cristo

L’escola del Raval de Cristo també ha celebrat per segona vegada, la setmana de la Mobilitat Sostenible, aquest any amb el lema “Fes salut. Mou-te de manera sostenible”. Magda Bel, directora de l’escola del Raval de Cristo, ens explica les diferents activitats que s’han fet a l’escola amb l’objectiu de promoure entre els alumnes, maneres més sostenibles de desplaçar-se.

Llegeix-ne més

Informatiu 14-10-2021

Notícia destacada: L’oposició de Sant Carles de la Ràpita dona per acabat el debat del nom oficial i exigeix a ERC que acati el resultat. Per alguns ciutadans la consulta no era prioritària i altres veuen un error el llindar del 20% per fer-la vinculant.

Llegeix-ne més

Informatiu 13-10-2021

Notícia destacada: La reserva de la biosfera de les Terres de l’Ebre encarregarà un pla de màrqueting per rellançar la marca. La reunió de la comissió executiva onze anys després reconeix la necessitat de disposar de finançament estable.

Llegeix-ne més

Informatiu 08-10-2021

Notícia destacada: Tortosa aprova la modificació del POUM per fer possible la implantació de Kronospan al Catalunya Sud. L’aprovació s’ha fet per unanimitat i continua les gestions que l’Ajuntament ve fent des de fa més d’un any per agilitzar la tramitació i fer possible la invers.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Ara fem:

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL