Seleccionar página

Categoria: Portada

Roquetes, segons la visió política de Sisco Ollé, portaveu d’ERC (26-02-2024)

Avui dilluns, 26 de febrer, al programa d’Antena Caro “Roquetes, segons la visió política de…” conversa amb, Sisco Ollé Garcia, portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Roquetes.

“Roquetes, segons la visió política de…”, és un programa 📻 d’emissió trimestral, que ens permet conèixer quina és la visió que tenen de la Roquetes actual els diferents grups polítics de l’Ajuntament de Roquetes.

Llegeix-ne més

DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO, 13 de febrer de 2024

Avui 13 de febrer, commemorem el Dia Mundial de la Ràdio. Ja són 37 anys de ràdio a Roquetes amb la nostra estimada Antena Caro.

Moltes gràcies👏 a tots els nostres 👪 oients per escoltar-nos un any més per celebrar junts el #DiaMundialDeLaRadio📻#AntenaCarolaRadioDiferent #Roquetes

Llegeix-ne més

Roquetes, segons la visió de: David Poy Martínez, portaveu de Movem Roquetes (12-02-2024)

Avui dilluns, 12 de febrer, al programa “Roquetes, segons la visió política de…” conversem amb, David Poy Martínez, portaveu de Movem Roquetes.
“Roquetes, segons la visió política de…”, és un programa d’emissió trimestral, que ens permet conèixer quina és la visió que tenen de la Roquetes actual els diferents grups polítics de l’Ajuntament de Roquetes.

Llegeix-ne més
Cargando