Seleccionar página

Categoria: Portada

La Tertúlia – 22 d’abril, Dia de la Terra

El Dia de la Terra, oficialment denominat per l’Organització de les Nacions Unides com a Dia Internacional de la Mare Terra, se celebra el dia 22 d’abril. I coincidint amb aquesta celebració, avui Antena Caro ha organitzat una tertúlia per donar a conèixer les diferents iniciatives que s’estan portant a terme des de l’àrea de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes i als centres educatius del municipi, per informar i sensibilitzar sobre els problemes del medi ambient.

Llegeix-ne més

Festa del 14 d’abril 2024 – Acte d’homenatge a la Memòria Democràtica, en record de l’alcalde republicà de Roquetes, Joan Castells Vilalta, l’Àguedo

Dintre dels actes programats, el diumenge 14 d’abril, es va fer al cementiri municipal, l’acte d’homenatge a la Memòria Democràtica, en record de l’alcalde republicà de Roquetes, Joan Castells Vilalta “l’Àguedo”.

Després dels parlaments oficials, l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, i l’alcalde de Saint Marcel sur Aude, Federico Nuñez, van dipositar uns rams de flors al monòlit en record de l’alcalde republicà de Roquetes mort a l’exili, Joan Castells Vilalta “l’Àguedo”.

L’acte va acabar amb l’actuació dels Grallers de Roquetes interpretant l’Himne Nacional de Catalunya, els Segadors.

Llegeix-ne més

A fer Punyetes

Aquest divendres comença tot! Per fi ho enviem tot “A fer punyetes”! Nou programa d’Antena Caro, desenfadat i divertit, presentat per dos ravaleros molt “punyeteros” Pau Sarroca i Xavi Jiménez. Divendres i dissabtes a les 23h.
“A fer punyetes” és un programa de ràdio, que de manera divertida i desenfadada, comentarà els temes d’actualitat, i a més també entrevistarà i promocionarà als protagonistes de tota la comunitat de creadors musicals emergents que hi ha a les Terres de l’Ebre.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Antena Caro Online

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Antena Caro FEST

Descarrega’t l’App

App Antena Caro
App Antena Caro
App Antena Caro

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

NOTÍCIES I VALORACIONS

Eleccions Municipals Ajuntament de Roquetes 2023