Entrevistem a la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Igualtat i Feminismes a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà Fortuño, per parlar de l’acte institucional per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+ a les Terres de l’Ebre. Aquest any l’acte se celebrarà a Roquetes aquest dilluns 26 de juny a partir de les 18.30 h al pati dels til·lers de la Urbanització Torre d’en Gil.

La jornada s’iniciarà a les 18.30 h amb activitats simultànies obertes a tothom. Hi haurà conta-contes, jocs tradicionals, tallers d’estètica, explicació del recurs pedagògic ‘La maleta lila’ i una exposició artística. També hi haurà un espai de ‘photocall‘, estands informatius i es pintarà un mural commemoratiu.

A partir de les 19.30 h tindrà lloc l’acte institucional, que s’iniciarà amb la hissada de la bandera LGBTI i la lectura del manifest per part d’entitats del territori. A continuació hi ha previst un col·loqui amb la participació de la periodista Anna Zaera i l’activista Ramiro Marocchi. Les intervencions institucionals aniran a càrrec de l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia Maigí; la directora dels Serveis Territorials del Departament d’Igualtat i Feminismes a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà Fortuño; el director general de Polítiques Públiques LGTBI+, Xavier Florensa Cantons i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernández.
L’acte clourà amb l’actuació musical de la discjòquei PD Onea.