Seleccionar página

Categoria: Actualitat

Presentació oficial de la 13 edició del Kilòmetre Vertical Roquetes 2022

Ahir dimarts 10 de maig es va fer la presentació oficial de la 13a edició del Kilòmetre Vertical Roquetes 2022, que es realitzarà aquest 15 de maig, diumenge matí en sortida cronometrada des de Lloret i arribada al cim de Caro.
La presentació va anar a càrrec de l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, la regidora d’Esports, Sonia Andrade, el representant Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Joan Barberà, i d’Albert Segura, president del Trail Roquetes, entitat que organitza la prova.

Llegeix-ne més

Entrevista al president de l’Associació esportiva Veterans Roquetenc, Eduard Sànchez Luna

Entrevistem al president de l’Associació esportiva Veterans Roquetenc, Eduard Sànchez Luna, per comentar la bona temporada que ha realitzat l’equip, proclamant-se Campions de la Lliga de Veterans de les Terres de l’Ebre, el que els dóna dret a jugar la primera edició de la recentment creada Copa de Veterans de Catalunya.
Actualment, l’equip està disputant la Copa de Veterans de les Terres de l’Ebre, havent guanyat el primer partit disputat contra el Vinaròs.

Llegeix-ne més

Roquetes celebra del Dia del Comerç de Proximitat posant en marxa diferents iniciatives per dinamitzar el comerç local

Coincidint aquest dilluns 9 de maig amb la celebració del Dia del Comerç de Proximitat, la regidoria de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, ha posat en marxa un seguit d’iniciatives per tal de dinamitzar el comerç del municipi.
Tere Moreso, regidora responsable d’aquesta àrea detalla aquestes actuacions que consten d’una campanya de promoció, un concurs de fotografia i una exposició entre altres iniciatives.

Llegeix-ne més

El Delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, explica les darreres notícies que afecten el territori

Albert Salvadó ens comenta el projecte d’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i la licitació del projecte del nou hospital a partir del 2025, que l’ONU tria les Terres de l’Ebre per a una prova pilot sobre canvi climàtic, i la reclamació de la parada de l’Euromed a l’estació de l’Aldea i el servei Avant a les Terres de l’Ebre, entre altres temes.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Escolta'ns en directe!

Descarrega’t l’App

App Antena Caro
App Antena Caro
App Antena Caro

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL