Seleccionar página

Categoria: Actualitat

L’exalcalde de Roquetes, Paco Gas, absolt per segon cop pels fets de l’1 d’Octubre.

Paco Gas, exalcalde de Roquetes; ha fet saber que l’Audiència Provincial de Tarragona ha desestimat el recurs que va presentar el Ministeri Fiscal contra la seva absolució, dictada pel jutjat penal número 2 de Tortosa, per l‘actuació que va tenir l’1 d’octubre de 2017. La notícia l’ha donat davant del mural pintat per l’il·lustrador Ignasi Blanch, a la paret del pavelló poliesportiu de Roquetes, on es va produir la intervenció policial per aturar el referèndum.

Llegeix-ne més

Lliurament dels premis del ‘1r Concurs d’aparadorisme de Festes Majors de Roquetes 2022’

L’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes ha convocat aquest any el 1r concurs d’aparadors per Festes Majors. L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha explicat que “amb aquest concurs, a més de motivar als consumidors i consumidores a donar suport al comerç local, volem animar als comerciants/es del municipi a decorar l’exterior dels seus locals i donar vida als nostres carrers amb un ambient festiu que tant ens agrada”.

Llegeix-ne més

Festes Majors de Roquetes 2022 – Parlaments de l’Ofrena de Flors i Fruits

En l’acte de l’Ofrena de Flors i Fruits de les Festes Majors de Roquetes 2022, un cop acabada la desfilada de les diferents entitats participants, va tindre lloc una exhibició dels Castellers de Tortosa, participants també a l’Ofrena, i a continuació es van fer els parlaments oficials a càrrec de l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó i Sans, la qui va rebre de mans de l’alcalde una talla de l’Observatori de l’Ebre com a mostra d’agraïment per haver acceptat la invitació per presidir l’Ofrena de les Festes Majors de Roquetes 2022.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Escolta'ns en directe!

Descarrega’t l’App

App Antena Caro
App Antena Caro
App Antena Caro

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL