Seleccionar página

Categoria: Actualitat

Alumnes de les escoles de Roquetes guarneixen els llorers nadalencs dels establiments de la ciutat

Aquest divendres al matí les xiquetes i els xiquets d’infantil i cicle inicial dels centres escolars de primària de Roquetes de les escoles Mestre Marcel·lí Domingo i Raval de Cristo han guarnit amb estels i figures de Nadal, que ells mateixos han confeccionat, els llorers nadalencs que aquest any l’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament repartirà a tots els establiments de la ciutat.

Llegeix-ne més

Presentació del nou plànol turístic de Roquetes “Lo Port”

La Regidoria de Turisme ha editat un nou plànol turístic de Roquetes amb l’objectiu d’actualitzar i ampliar la informació que s’ofereix als visitants. Com a novetats principals, aquest material inclou una cartografia renovada, més visual, amb il·lustracions dels edificis més emblemàtics de la ciutat i amplis textos explicatius sobre recursos turístics.

Llegeix-ne més

Signatura conveni 2022 entre l’Ajuntament de Roquetes i l’Escola de Naturalistes ‘Lo Caro’ (GEPEC)

Laura Queral, delegada de GEPEC a les Terres de l’Ebre i responsable de l’Escola de Naturalistes “Lo Caro” de Roquetes i l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, acompanyats de la regidora de Gestió Ambiental, Sonia Andrade, han signat el conveni de col·laboració d’aquest any 2022, en el que l’Ajuntament de Roquetes atorga a l’entitat una subvenció de 1.500 €.

Llegeix-ne més

Entrevista a Lluïsa Brull, presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona

Aquest dijous 10 de novembre es celebrarà la XI edició de les Jornades d’Infermeria de les Terres de l’Ebre a l’URV Campus Terres de l’Ebre amb el lema: “El lideratge de les cures infermeres a les Terres de l’Ebre”.
El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, Facultat d’Infermeria de la URV i FEBE, han organitzat l’exposició “Infermeres en la memòria: la força invisible d’una professió” que es pot visitar fins aquets divendres 11 de novembre al Campus Terres de l’Ebre URV. L’exposició va ser inaugurada per la presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona, Lluïsa Brull, amb la qui hem comentat aquesta iniciativa i també quina és la situació per la qual està passant la professió d’infermeria.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Escolta'ns en directe!

Antena Caro us desitja molt bones festes!

Descarrega’t l’App

App Antena Caro
App Antena Caro
App Antena Caro

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL