Seleccionar página

Categoria: A micro obert

A Micro Obert – Ivan Garcia, alcalde de Roquetes, balanç de legislatura 2019-2023

Al programa d’Antena Caro “A Micro Obert” entrevistem a Ivan Garcia Maigí, alcalde de Roquetes, per a fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s’han dut a terme al llarg de la legislatura 2019-2023, que acaba el pròxim mes de maig. Garcia ha fet un exhaustiu repàs a cadascuna de les regidories de l’Ajuntament, alhora que també ha avançat alguns dels projectes que s’estan en procés d’execució.

Llegeix-ne més

A Micro Obert – Sisco Ollé Garcia, regidor d’Educació, Cultura, Festes i Comunicació de Roquetes

Al programa d’Antena Caro “A Micro Obert” entrevistem a Sisco Ollé Garcia, regidor d’ERC de l’Ajuntament de Roquetes, responsable de les àrees de Cultura, Festes i Comunicació, per a fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s’han dut a terme en aquestes regidories al llarg de la legislatura 2019-2023, que acaba el pròxim mes de maig.

Llegeix-ne més

A Micro Obert – Núria Altadill, regidora d’Urbanisme, llicències d’activitat i contracte

Al programa d’Antena Caro “A Micro Obert” entrevistem a Núria Altadill Zaragoza, regidora d’ERC de l’Ajuntament de Roquetes, responsable de les àrees d’Urbanisme, Llicències d’activitat i contractes, a més de ser la regidora delegada del govern a la Raval de Cristo, per a fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s’han dut a terme en aquestes regidories al llarg de la legislatura 2019-2023, que acaba el pròxim mes de maig.

Llegeix-ne més

A Micro Obert – Sonia Andrade, regidora de Turisme, Esports i Gestió Ambiental

Al programa d’Antena Caro “A Micro Obert” entrevistem a Sonia Andrade Ruiz, regidora d’ERC de l’Ajuntament de Roquetes, responsable de les àrees de Turisme, Esports i Gestió Ambiental, per a fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s’han dut a terme en aquestes regidories al llarg de la legislatura 2019-2023, que acaba el pròxim mes de maig.

Llegeix-ne més

A Micro Obert – Cinta Garcia, regidora de Qualitat de Vida, Política de Dones, Igualtat i Joventut

Al programa d’Antena Caro “A Micro Obert” entrevistem a Cinta Garcia Vilanova, regidora d’ERC de l’Ajuntament de Roquetes, responsable de les àrees de Qualitat de Vida, Política de Dones, Igualtat i Joventut, per a fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s’han dut a terme en aquestes regidories al llarg de la legislatura 2019-2023, que acaba el pròxim mes de maig.

Llegeix-ne més

“A Micro Obert” entrevista a Ivan Garcia Maigí, alcalde de Roquetes

Al programa d’Antena Caro “A Micro Obert” entrevistem a l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia Maigí, per fer un balanç de les diferents actuacions, obres i projectes, que s’han portat a terme al municipi en els darrers mesos, i també quines seran les properes actuacions que des de l’Ajuntament es posaran en marxa per tal de millorar el dia a dia de la ciutadania.

Llegeix-ne més
Cargando

ESCOLTA’NS EN DIRECTE

Antena Caro Online

Antena Caro Online

Descarrega’t l’App

App Antena Caro
App Antena Caro
App Antena Caro

GALERIA

Galeria fotogràfica

RECULL

ROQUETES COMUNICACIÓ - RECULL