Not铆cia destacada: Declaracions dels portaveus dels grups pol铆tics de l’Ajuntament de聽Roquetes del 10 d’octubre de 2023.

ERC 鈥撀SiscoOll茅:聽https://youtu.be/CyqJm3mEzbI

PSC-CP 鈥 Josep Maria聽Beltr谩n:聽https://youtu.be/QULEVTn9pD8

Movem Roquetes 鈥撀https://youtu.be/RB-DUIuRMoQ

Junts per Roquetes i la聽Ravaleta聽鈥 L铆dia Saura:聽https://youtu.be/6QkiWlm25E4

El dimarts 10 d’octubre de 2023 es va celebrar a la sala de sessions de l’Ajuntament de Roquetes el Ple Extraordinari n煤mero: 16/2023.
La regidora del PSC, Georgina聽Ebr铆, va excusar la seva abs猫ncia per motius personals.

ORDRE DEL DIA

ALCALDIA

1. Motivaci贸 de la convocat貌ria de sessi贸 extraordin脿ria del Ple, en virtut de l’article 80.1 del ROF.

URBANISME, ACTIVITATS I CONTRACTES

2. Aprovar definitivament,聽si procedeix, el Projecte municipal d’obra ordin脿ria 芦Vorera de la Rotonda 1 d’octubre,聽1陋聽Fase, de Roquetes禄, i continuar la tramitaci贸 de l’expedient d’expropiaci贸 corresponent.

APROVAT PER UNANIMITAT.

3. Aprovar,聽si procedeix, la resoluci贸 de les al路legacions presentades contra l’acord plenari, de 29 d’agost de 2023, d’incoaci贸 de l’expedient de resoluci贸 del contracte de concessi贸 d’obra p煤blica de la Piscina Coberta Climatitzada Municipal de Roquetes, i la sol路licitud de dictamen a la Comissi贸 Jur铆dica Assessora.

APROVAT PER UNANIMITAT.

HISENDA I ACTIVITAT ECON脪MICA

4. Aprovar inicialment,聽si procedeix, l’expedient de modificaci贸 de cr猫dit n煤m. 14/2023, mitjan莽ant suplement de cr猫dit, finan莽at amb baixes de cr猫dit.

APROVAT PER UNANIMITAT.

5. Aprovar provisionalment,聽si procedeix, la imposici贸 i modificaci贸 de les Ordenances聽Fiscals聽i preus p煤blics, per a l’any 2024.

APROVAT PER MAJORIA
Vots a favor: ERC.
Vots d’abstenci贸: PSC-CP, Movem, Junts.