L’Ajuntament de Roquetes ha convocat avui a les 14:30 h un Ple extraordinari per decretar dos dies de dol a la ciutat per la mort de dos joves de Roquetes en accident de trànsit aquesta passada nit. El nostre condol a familiars i amics.

ORDRE DEL DIA
ALCALDIA
1. Declarar la urgència del Ple, d’acord amb l’article 79 del ROF.
2. Declarar, si s’escau, dos dies de dol oficial a Roquetes, els dies 9 i 10 de
juliol de 2024.

El Ple de l’Ajuntament de Roquetes declara dol oficial a Roquetes, els dies 9 i 10 de juliol, com a expressió del profund sentiment de dolor d’aquest municipi, així com el reconeixement i record a les víctimes i en suport a les seves persones afins.

També ha acordat traslladar el condol de l’Ajuntament de Roquetes i de tots els veïns del municipi a les famílies. I amb aquest motiu, les banderes onejaran a mig pal als edificis públics i se suspendran tots els actes oficials del municipi durant aquests dos dies de dol. Finalment, s’ha convocat a la ciutadania a un minut de silenci aquesta tarda de dijous, a les 20 h a la plaça dels Països Catalans.

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha manifestat que “avui és un dia d’aquest que no voldríem viure, i des de l’Ajuntament enviem tot l’escalf a familiars i amics de les dues víctimes, dues persones joves que han perdut la vida en aquest tràgic accident. Donar tot el suport a les famílies i dir-los que l’Ajuntament i tot el municipi està al seu costat per tot allò que necessitin”.

Finalment, tots els assistents al ple han fet un minut de silenci per les víctimes de l’accident.

El nostre condol a familiars i amics.