L’alcalde de Roquetes, Paco Gas i el regidor d’Obres Públiques i Esports, Ivan Garcia, han visitat les obres de remodelació de la zona esportiva on s’està construint un nou edifici i una pista de vòlei platja que es preveu estiguin enllestides a principis d’aquest estiu.

Ivan Garcia ha explicat que “la construcció s’ha fet al lloc de l’antic edifici que tenia els vestidors de la piscina, que s’ha hagut d’enderrocar pel seu mal estat i problemes en la cimentació. La nova infraestructura disposarà d’una sala polivalent on les entitats esportives del municipi podran fer cursos i activitats, dos vestidors i un bar amb cuina”.

Les obres amb un pressupost de 400.000 € també han consistit amb “el cobriment de l’antiga piscina, que patia problemes de filtratge, per poder construir a sobre una pista de vòlei platja, una demanda del Club Voleibol Roquetes que els permetrà disposar d’un espai per entrenar tan a l’hivern com a l’estiu i poder disputar les competicions d’aquesta modalitat”.

Aquesta actuació també contempla la reordenació de la part alta de la zona esportiva amb la pavimentació de l’accés i l’adequació de la resta d’edificis i espais de la zona esportiva.