Aquest any la Diada de Sant Jordi a Roquetes arriba amb molta il·lusió, tant pels comerços que venen llibres i flors com per la ciutadania, després que l’any passat la pandèmia ens deixes sense poder celebrar aquesta diada.

Seguint totes les mesures de prevenció marcades pel Procicat, el carrer principal de Roquetes s’ha engalanat de parades de llibres i també com no, d’un gran assortit de roses preparades amb diverses maneres de presentació.

Marisin Valldepérez, propietària de la Llibreria Valldepérez ens explica les novetats literàries més destacades per enguany.

Des de la Flor de la Llar, la seva propietària, Cinta Gisbert, es mostra molt satisfeta per la resposta de la gent tot i la situació de pandèmia.

També el comerç Poteta de Cabra ha preparat una paradeta amb un gran assortiment de llibres i roses, la seva propietària, Judit Valldepérez, ens destacava la seva especialitat de roses per als més llaminers.

I finalment hem visitat la floristeria Boix Verd, que aquest any, a més de la situació excepcional provocada per la covid, també és un any molt especial per al seu propietari, Toni Lara, perquè celebra els 25 anys de la botiga.

Aquest any a Roquetes es viu una Diada de Sant Jordi excepcional però al mateix temps amb molta il·lusió i ganes de gaudir-la.