L’Ajuntament de Roquetes i l’associació cultural, Okay Productions, han presentat un escape room inspirat en la història del bandoler Panxampla. L’activitat es durà a terme tots els caps de setmana del mes d’octubre a la zona esportiva municipal.

L’escape room, amb el nom de “Los Hereus de Panxampla”, és un joc d’escapada en el qual els jugadors, en grups de 2 o 6 persones, estan tancats en una habitació i han de fer servir els elements que troben per resoldre una sèrie de puzles i escapar-se abans que se’ls esgotin els 45 minuts de què disposaran.

L’associació cultural, Okay Productions, organitzadora de l’activitat, vol amb aquesta iniciativa recuperar la figura de Panxampla amb l’objectiu de divulgar la història del bandolerisme a les Terres de l’Ebre.

Les reserves s’han de fer a la pàgina web, okproductions.org, al preu de 35 euros per grup de 2 a 6 persones.

La presentació ha anat a càrrec d’Ivan Garcia, alcalde de Roquetes i els representants d’Okay Productions, Roger Font, president i Felipe Tallada, responsable de logística i autor del guió del joc.

Sinopsi del joc: Durant les últimes setmanes, la comarca del Baix Ebre s’ha vist sacsejada per les accions d’uns bandolers i, a la costa mediterrània, s’han albirat pirates amb les mateixes intencions. Aquesta nova banda reivindica tornar a temps pretèrits on els bandolers eren la llei a aquestes terres, liderats pel més famós de tots: Joan Pujol i Fontaner. Es fan dir, Los Hereus de Panxampla.

Més info: https://www.okproductions.org/escape-room-panxampla