Dintre de les activitats programades per celebrar la Setmana de la Mobilitat a l’escola Mestre Marcel·lí Domingo, aquest dimecres els alumnes han pogut vindre al centre en bicicleta. Cada classe ha tingut una zona habilitada per deixar les bicicletes i unes entrades diferents per facilitar l’accés.

La regidora de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Sonia Andrade, ens ha explicat que avui la Policia Local de Roquetes ha començat un cicle de xerrades per als alumnes de 1r a 3r de primària a l’espai Marisa Valls.

També aquest matí de dimecres i fins divendres, Sonia Andrade ha explicat que al pati de l’escola, el Servei Català de Trànsit organitza un circuit per anar amb bicicleta.

Des del Servei Català de Trànsit, el monitor de Tècniques de Conducció i Control, Lluís Roca, ens explica que amb el lema “Entrena`t per la teva seguretat” s’ha muntat un circuit que simula els carrers d’una ciutat perquè els alumnes aprenguin les normes de circulació.

 La regidora de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Sonia Andrade, també ha volgut participar en el circuit per practicar juntament amb els alumnes la circulació amb bicicleta.

També els alumnes més petits, de P3, han pogut practicar la conducció amb bicicleta i patinet amb un circuit exclusiu per a ells.