Entrevistem a Emma Martín Queralt, una jove futbolista roquetera de 19 anys, que la pròxima temporada 2021-2022, jugarà a 1a Divisió amb el “Deportivo Alavés Gloriosas”, equip de futbol femení de Vitòria, Àlaba, País Basc.

Emma va començar a jugar a futbol amb només 5 anys, 6 temporades al CD Roquetenc, 3 temporades amb l’Escola de Futbol Delta de l’Ebre, 1 temporada al CD Tortosa, 1 temporada al Cambrils UCF, i finalment als 16 anys va fitxar pel “Deportivo Alavés Gloriosas”.

Aquesta serà la seva quarta temporada amb l’Alabès, amb la que debutarà a l’elit del futbol jugant a la 1a Divisió amb “las Gloriosas”.

El passat 7 de juliol el “Deportivo Alavés” anunciava a través de la seva pàgina web, la renovació d’Emma una temporada més com a migcampista, destacant la seva aportació de joventut, frescor, el seu bon fer amb la pilota i el seu compromís amb el projecte “Gloriosas”.

Hem quedat amb Emma al camp de futbol de gespa natural de Roquetes, per parlar dels seus inicis al món del futbol, de com està vivint la seva trajectòria esportiva, el nou repte de jugar a 1a Divisió i dels seus projectes de futur.