Dintre dels actes de celebració de la Festa del 14 d’abril de Roquetes per celebrar els 171 anys del naixement de Roquetes com a municipi, l’il·lustrador roquetenc Ignasi Blanch, va pintar en una paret situada enfront de l’Escola de la Raval de Cristo, un nou mural titulat “L’amor no fa mal”.
Ignasi Blanch explicava que aquest mural vol ser una reivindicació del col·lectiu LGTBI+ de l’estima en llibertat, perquè l’amor no fa mal.

L’il·lustrador roquetenc Ignasi Blanch participarà el pròxim mes d’agost a la capital alemanya, en el projecte artístic que commemorarà el 60è aniversari de l’aixecament del mur de Berlín. Ignasi Blanch dissenyarà una obra que serà la “segona part” del seu mural ‘Parlo d’amor’ que va fer sobre el mur el 1990, poc després de la seva caiguda, i que encara continua visible. Més d’un centenar d’artistes van pintar llavors 1.316 metres de paret en el que es coneix com a East Side Gallery i l’il·lustrador de Roquetes va ser l’únic representant de l’Estat. L’obra que ara prepara explicarà el significat de la primera, que defineix com “un clam a estimar amb llibertat”, i contindrà les paraules ‘Parlo d’amor’ en molts idiomes.