Diversos membres de la corporació municipal de Roquetes han dut a terme aquest divendres una visita de treball a les obres de construcció de la nova llar d’infants ‘La Caramella’, en el solar adjacent al Centre Cívic. Durant el seu recorregut, l’alcalde de la ciutat, Ivan Garcia, el regidor d’educació, Sisco Ollé, el regidor de serveis municipals, Jordi Allepuz, i les regidores Georgina Ebri i Lídia Saura han pogut comprovar l’estat d’execució dels treballs, acompanyats pel personal dels serveis tècnics municipals i de representants de l’empresa constructora.

Les actuacions es troben en la fase d’estructura de l’edifici, després d’iniciar les obres el passat 19 d’abril, i haver finalitzat el moviment de terres i fonaments. En concret, actualment s’està realitzant el forjat sanitari, i en els pròxims dies es procedirà a formigonar-lo.

Posteriorment, s’aixecaran els pilars i el forjat de coberta, amb què quedarà completat l’esquelet de la futura escola bressol, abans de la construcció d’una façana d’obra vista, les parets interiors i l’execució de les instal·lacions de serveis.

Un recinte de 800 metres quadrats

El recinte disposarà d’una superfície total de 800 metres quadrats. L’equipament comptarà amb un edifici d’una planta de 400 metres quadrats, on s’ubicaran tres aules, una per cada franja d’edat. Alhora, també hi haurà una sala polivalent, una cuina, una sala de direcció i àmplies zones de pati.

El projecte tindrà un cost total de 849.802,46 euros, dels quals se’n finançaran 418.000 euros gràcies a una subvenció de fons Next Generation de la Unió Europea, obtinguda per l’Ajuntament.

L’inici de l’activitat, el curs 2024-2025

L’entrada en funcionament de la nova llar d’infants municipal ‘La Caramella’, de Roquetes, està prevista per al pròxim mes de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar 2024-2025.

El número de places serà de 41, distribuïdes de la següent manera: 8 alumnes a I0, 13 alumnes a I1 i 20 alumnes a I2. L’Ajuntament oferirà el servei escolar gratuït per als alumnes d’I2 –subvencionat pel Departament d’Educació–, mentre que les classes d’I0 i I1 seran de pagament. A la vegada, el centre comptarà amb 1 director/a i 4 educadors/es.

Es publica la puntuació provisional de les sol·licituds

Paral·lelament a l’estat de les obres, l’Ajuntament ha publicat el llistat de sol·licituds de preinscripció a la nova llar d’infants municipal ‘La Caramella’, amb la puntuació provisional per al curs escolar 2024-2025.

 

LLISTAT PUNTUACIÓ PROVISIONAL
https://roquetes.cat/web/llar

 

El termini per presentar reclamacions serà del 3 al 7 de juny, ambdós dies inclosos, de les següents maneres:

  • A través de la seu electrònica, per instància genèrica
  • De forma presencial, al registre general d’entrada de l’Ajuntament de Roquetes (Avinguda Diputació, s/n), en horari de dilluns a divendres de 09.00 hores a 14.00 hores.

Per a més informació, les persones interessades poden trucar a l’Ajuntament de Roquetes, al número de telèfon 977501511, o dirigir la seva consulta via correu electrònic, a l’adreça [email protected]