Els centres educatius de Roquetes han celebrat per segon any la setmana de la Mobilitat Sostenible amb el lema “Fes salut. Mou-te de manera sostenible”, que té per objectiu promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.
 
Les activitats, ha consistit en la restricció de l’accés en vehicle de motor a l’escola i l’institut per potenciar altres tipus de desplaçaments, a peu, en patinet i en bicicleta.
La policia local de Roquetes va fer xerrades a tots els nivells de primària a la pista de l’escola per explicar com moure’ns de manera sostenible, saludable i segura.
El cicle Inicial i Infantil va realitzar una caminada al voltant de l’Institut i de l’escola.
 
A la pista de l’escola, el Servei Català de Trànsit va organitzar un circuit per anar amb bicicleta amb el lema “Entrenat per la teva seguretat”, i el Cicle Mitjà i Superior van dur a terme diferents activitats lúdiques al voltant de l’escola.
 
El regidor de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, va agrair als centres educatius i entitats la seva col·laboració per participar en la setmana de la Mobilitat Sostenible.
 
Marta Capera, directora de l’escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes, desitja que aquestes activitats perduressin més enllà d’aquesta setmana i que els alumnes prenguin consciència de canviar els actuals hàbits de mobilitat per acudir al centre.
 
El caporal de la policia local de Roquetes, Alfonso Domingo, va realitzar xerrades als alumnes dels diferents cursos per explicar-los quina és la manera més segura per moure’s per la ciutat.
 
Els alumnes del cicle infantil i inicial van ser els primers a participar en les activitats de la setmana de la mobilitat Sostenible fent una caminada a primera hora del matí al voltant de l’escola.