Aquest dimarts s’ha presentat a l’Ajuntament de Roquetes l’espectacle musical del Rei Lleó que es representarà al Poliesportiu Municipal els dies 15 i 16 d’octubre de 2022 a les 18:00 h. Es tracta d’una adaptació inspirada en el Musical del Rei Lleó a càrrec de Feel Dance Entertainment.

En la roda de premsa han estat presents, Ivan Garcia, alcalde de Roquetes; Cinta Garcia, regidora de Joventut; Enric Bertomeu, director de Feel Dance Entertainment i creador de l’espectacle del Rei Lleó; i Susana Guart, subdirectora de recursos humans de Feel Dance Entertainment.

Roquetes ha estat la ciutat escollida per encetar la gira del musical que es podrà veure per diferents poblacions de les Terres de l’Ebre i ciutats de Catalunya.

L’alcalde, Ivan Garcia, ha destacat l’aposta clara de l’equip de govern per la cultura i en aquesta ocasió per la cultura en l’àmbit familiar. Al pavelló poliesportiu s’instal·larà, per primera vegada al territori, un teatre mòbil de grans dimensions, per aquest motiu l’alcalde ha volgut agrair a les entitats esportives la seva comprensió perquè no podran disposar del pavelló durant la setmana que durarà el muntatge i representació de l’espectacle. Finalment, Ivan Garcia, també ha volgut agrair a la regidora, Cinta Garcia, el seu treball per poder portar a Roquetes aquest musical.

Per la seva banda, director de Feel Dance Entertainment i creador de l’espectacle del Rei Lleó, Enric Bertomeu, ha explicat que l’espectacle, ple de ball des del primer minut, és una adaptació inspirada en el Musical del Rei Lleó i l’argument basat en la pel·lícula de Disney. Bertomeu ha destacat que es tracta d’un espectacle per a tota classe de públic, emocionant, divertit i ple de valors.

El teatre mòbil que es muntarà consta d’un escenari de cent quaranta metres quadrats, amb una infraestructura que estarà envoltada tant pel sostre, com pel lateral, de telons i variada escenografia. En total dalt de l’escenari hi participaran trenta-cinc ballarins i ballarines a més d’un equip tècnic format per vint-i-cinc professionals que coordinen la coreografia, l’escenografia i el vestuari.

Les entrades es poden comprar al preu de 18 euros a la pàgina web: https://entertainment.feeldance.cat/el-rei-leo

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ver insights y anuncios
Promocionar publicación
 
1