Aquest dijous al matí l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia i la regidora de Joventut, Cinta Garcia, han fet l’entrega als eco-delegats/des de l’Escola M. Domingo i de La Ravaleta, d’una carmanyola per a cada alumne, amb l’objectiu de reduir els residus que generen els embolcalls de l’esmorzar de cada dia.

Ivan Garcia ha explicat que amb aquesta iniciativa es vol conscienciar als més petits d’utilitzar cada dia menys plàstics i paper d’alumini en els seus entrepans.

La carmanyola, de la que s’han repartit 770 unitats, és de material reciclat, semblant a un estoig de llapis, és de color verd, porta impresa la frase ‘Reduïm Residus’ i a més té capacitats tèrmiques.

Ivan Garcia ha destacat la importància dels eco-delegats als centres educatius de Roquetes amb els que es continuaran portant a terme més iniciatives com aquesta.

Finalment, l’alcalde de Roquetes ha anunciat que es continuarà apostant per la reducció de residus i la conscienciació de la ciutadania per anar incrementant el percentatge de reciclatge.