Notícia destacada: ACN – La Diputació de Tarragona ha impulsat la 14a edició del conveni Córner de les Terres de l’Ebre. Engunay, l’acord preveu la participació conjunta de 18 institucions públiques i privades, entre elles ajuntaments, consells comarcals, patronats o associacions, a sis fires nacionals, estatals i internacionals. El conveni també inclou altres accions de publicitat. L’actuació contempla una inversió global de 129.450 d’euros. D’aquests, la Diputació n’assumirà 99.750.

La presentació del conveni Córner s’ha fet aquest dimecres a l’Antic Escorxador de Tortosa, actual seu de Turisme i del Museu de la ciutat. En l’acte, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha assegurat que es tracta d’un acord “pioner”, el qual ha esdevingut un “referent” en l’àmbit turístic i un “model a seguir”.

Per la seva banda, la presidenta del Patronat de Turisme de l’ens supramunicipal, Meritxell Roigé, ha assenyalat que l’objectiu del Córner és sumar esforços i estratègies per tal de “traslladar” als potencials turistes la “gran diversitat i riquesa” de la destinació ebrenca.

Presència als principals mercats estatals i internacionals

Els signants participaran en les fires Navartur, a Pamplona; B-Travel, adreçada al públic català; Fitur, de Madrid, i també en fires de producte: la Fio de Monfragüe, la Falsterboo a Suècia i la Delta Birding Festival, a les Terres de l’Ebre. Inicialment, també preveien assisitir a la Fiets en Wandelbeurs, a Utrecht, i a l’Adventure Travel Show, a Londres -totes dues especialitzades en cicloturisme, turisme actiu i natura-, però aquestes s’han cancel·lat.

Pel que fa a les accions de comunicació i màrqueting, es farà promoció als mercats català i espanyol. En concret, al mercat espanyol es realitzarà una campanya multicanal al País Basc, Aragó, Navarra, Madrid i el País Valencià.

Gairebé una vintena d’ens públics i privats signen l’acord

Els signants de l’acord per aquest any són els ajuntaments d’Alcanar, l’Aldea, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Amposta, Ascó, Deltebre, la Ràpita i de la Sénia, així com la EMD de Jesús; els consells comarcals de la Terra Alta i de la Ribera d’Ebre, les i associacions empresarials Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, Cambra Oficial de Comerç Indústria Serveis i Navegació de Tortosa, Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Província de Tarragona, Associació d’Hotels de la Província de Tarragona, i el Patronat de Turisme de la Diputació.

Foto: Redacció – Els representants dels ens públics i privats que han signat el conveni Córner’ de les Terres de l’Ebre per aquest 2022. Imatge del dimecres 09 de febrer del 2022.