Seleccionar página

Carregant...
Antena Caro
Carregant…
Programa
Descripció…

Festes de Sant Miquel a la Raval Nova 2023 – Missa i processó en honor al patró Sant Miquel

Aquest diumenge 1 d’octubre, la Raval Nova de Roquetes va celebrar les festes en honor al seu patró Sant Miquel. Els actes més destacats de la Sant Miquelada van ser la tradicional missa dedicada a Sant Miquel. A continuació la imatge del Sant va recórrer en processó els carrers de la Raval Nova acompanyat de la Banda de Música de la Lira Roquetense.

L’Informatiu 28-09-2023

Notícia destacada: Declaracions dels portaveus dels grups polítics de l’Ajuntament de Roquetes del Ple Ordinari del mes de setembre de 2023.

Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes del mes de setembre de 2023

Aquest dimarts 26 de setembre de 2023 s’ha celebrat a la sala de sessions de l’Ajuntament de Roquetes el Ple Ordinari número: 15/2023.

Ple Ordinari de Roquetes – Setembre 2023 – Declaracions – ERC – Sisco Ollé

Declaracions del portaveu d’ERC, Sisco Ollé Garcia, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 26 de setembre de 2023.

Ple Ordinari de Roquetes – Setembre 2023 – Declaracions – PSC-CP – Josep Maria Beltrán

Declaracions del regidor del PSC-CP, Josep Maria Beltrán Subirats, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes el 26 de setembre de 2023.

Ple Ordinari de Roquetes – Setembre 2023 – Declaracions – Movem Roquetes – David Poy.

Declaracions del portaveu de Movem Roquetes, David Poy Martínez, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 26 de setembre de 2023.

Ple Ordinari de Roquetes – Setembre 2023 – Declaracions – Junts – Lídia Saura

Declaracions de la portaveu de Junts per Roquetes i la Ravaleta, Lídia Saura Benaiges, del Ple Ordinari de l’Ajuntament de Roquetes celebrat el 26 de setembre de 2023.

Club Deportiu Roquetenc – Jornada del 23 i 24 de setembre – Temporada 2023-24

Miquel Àngel Campos, Cap de premsa del Club Deportiu Roquetenc, ens fa el balanç dels partits jugats en la jornada del 23 i 24 de setembre i ens...

l’Informatiu 26-09-2023

Notícia destacada: Desmantellament sense data i comptes pendents deu anys després dels terratrèmols que van fer tancar el projecte Castor. La Plataforma del Sénia i l’Ajuntament d’Alcanar reclamen que es revoquin les servituds que afecten finques de conreu.

Setmana Europea de la Mobilitat, recorregut amb bici i pista urbana del Servei Català de Trànsit

Setmana Europea de la Mobilitat, recorregut amb🚲bici dels alumnes de l’escola Mestre Marcel·lí Domingo pels carrers de #Roquetes amb la🚔policia Local i pista urbana del Servei Català de Trànsit.