L’Ajuntament restaura i recupera aquest espai emblemàtic del Carrer Major, amb imatge renovada i la incorporació d’una segona aixeta.

Roquetes ha recuperat una font emblemàtica. Coincidint amb l’arrencada de les Festes Majors 2024, aquest divendres s’ha estrenat la nova font de la Casa de la Font, després dels treballs de restauració que ha dut a terme l’Ajuntament. L’alcalde de la ciutat, Ivan Garcia, i el regidor de Serveis Municipals, Jordi Allepuz,  han comprovat el funcionament de la nova font, ubicada al Carrer Major, a la part posterior de l’edifici que alberga la Fundació Mercè Pla.

Concretament, s’ha realitzat una reforma integral i rentat de cara d’aquest singular indret, folrant la seva superfície amb un marbre que es troba presidit per l’escut de la ciutat, i pintant el seu entorn. Tanmateix, s’ha incorporat una nova aixeta a la font, de manera que passarà a tenir dos punts d’aigua potable a partir d’ara.

Ivan Garcia: “Hem dignificat l’espai”

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha afirmat que es tracta d’una “font històrica de la ciutat”, que s’ha rehabilitat “per poder donar servei a la ciutadania”, i “disposar d’un punt més d’aigua” al municipi. “Era una obra necessària, perquè s’havia de dignificar l’espai. Esperem que tothom en gaudeixi, però sobretot la respecti i que no hi hagi actes incívics”, ha manifestat el batlle roquetero.

A la vegada, des del consistori s’està treballant en l’adequació d’altres fonts del nucli urbà, com ara la de la Plaça de la Raval Nova i del carrer Sant Carles, en la fase final de la seva restauració.