Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.
 
Els centres educatius de Roquetes, l’escola Marcel·lí Domingo, l’escola de la Ravaleta i l’Institut Roquetes, duran a terme, del 19 al 30 de setembre, diferents activitats per celebrar la Setmana de la Mobilitat que aquest any porta per lema, “Combina i mou-te!”.
 
Aquest dilluns l’escola Marcel·lí Domingo ha encetat les seves activitats fent una caminada al voltant del centre. En finalitzar la caminada dels alumnes l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, acompanyat de la regidora de Gestió Ambiental, Sonia Andrade, destacava la importància de promoure hàbits de mobilitat sostenible entre l’alumnat.
 
Per la seva banda, la directora de l’escola Marcel·lí Domingo, Marta Capera, detallava les diferents activitats que tenen previst realitzar fins al 23 de setembre.
 
 
 
 
 
 
 
Ver insights y anuncios
Promocionar publicación
 
1