Notícia destacada: Aquest dimecres 8 de novembre de 2023 s’ha inaugurat oficialment el bufet lliure K10 Sushi ubicat al polígon de la Ravaleta de Roquetes, a tocar de la carretera C-12.

El disseny del local arriba des de Milà, dissenyat professionals italians, amb una aposta “espectacular” per espais diferenciats, amb molta llum i la destacada presència de les plantes i de l’aigua, tot això combinat amb innovació tecnològica, com la comanda digital amb tauletes i el repartiment de plats pel local amb dos robots.

La cinta inaugural l’han tallat l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, el propietari del bufet japonès, Weilong YE, i també membres de l’empresa i regidors de l’Ajuntament de Roquetes.

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha destacat “el dinamisme” que la nova activitat aportarà al polígon industrial de Roquetes i a la ciutat a més del seu impacte territorial i la quarantena de llocs de treballs directes que crearan amb el restaurant així com molts d’altres d’indirectes per proveir el servei.

El propietari del bufet K10 Sushi, Weilong YE, ha destacat les ganes de treballar per oferir un producte de molta qualitat els set dies de la setmana.

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, també ha volgut ressaltar que serà un dels pocs locals de restauració del territori amb alta capacitat, de 1.200 metres quadrats i de 300 comensals d’aforament, on se servirà cuina japonesa amb el model de bufet lliure.

El bufet lliure K10 Sushi estarà obert els set dies de la setmana amb menús diaris i de cap de setmana.