ERC de Catalunya ha estat la clara guanyadora de les Eleccions Municipals del 28 de maig a Roquetes. Obté la majoria absoluta amb 1.409 vots i aconsegueix 7 regidors dels 13 en total que té el consistori de Roquetes.

El PSC amb 512 vots, serà el principal partit de l’oposició amb 2 regidors, seguit de Movem Roquetes amb 452 vots i també 2 regidors, i finalment Junts per Roquetes i la Ravaleta amb 389 vots i també amb 2 regidors. Els partits de VOX amb 103 vots i Valents amb 75 vots, no aconsegueixen cap regidor. També s’han comptabilitzat 59 vots en blanc i 60 nuls.

En aquestes eleccions Roquetes ha patit una davallada de 10,8 punts en la participació respecte a les eleccions de 2019, només ha anat a votar el 53,5% del total del cens de 5.735 votants.

ERC ha assolit el 47,8% dels vots, majoria absoluta, així, Ivan Garcia Maigí, serà l’alcalde de Roquetes durant els pròxims quatre anys acompanyat dels regidors i regidores, Cinta Garcia, Núria Altadill, Jordi Allepuz, Tere Moreso, Sonia Andrade i Sisco Ollé.

El PSC ha aconseguit el 17,7% dels vots, i serà el principal partit de l’oposició formada per Georgina Ebrí i Josep Maria Beltran.

Movem Roquetes, ha obtingut el 15,3% dels vots i tindrà com a representants a David Poy i Maria del Pilar Puerto.

Finalment, Junts per Roquetes i la Ravaleta ha aconseguit el 13,2% dels vots i estarà representada per Lídia Saura i Antolí Ortiz.

Els partits de VOX amb el 3,5% dels vots i VALENTS amb el 2,5% dels vots, no obtenen cap regidor.