Entrevistem a Laura Queral, Tècnica de Mobilitat de l’associació de Roquetes, Obre’t Ebre, per comentar la presentació Intercultural que l’entitat farà el dilluns 4 de desembre a la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà, on es donarà a conèixer el programa CES, Cos Europeu de Solidaritat.

A la xerrada intervindran els joves voluntaris que han vingut a participar en el programa per explicar com estan vivint aquesta experiència i també ens donaran a conèixer la cultura del seu país.

L’Oficina de Mobilitat d’Obre‘t Ebre ofereix un servei tècnic especialitzat d’assessorament a entitats, administracions i joves en programes de mobilitat internacional per a la realització d’experiències de voluntariat internacional, pràctiques en empresa, estades formatives i laborals. Seguiment i suport en el transcurs del projecte de cada voluntari/ària, entitat d’acollida i entitat d’enviament.

Podeu trobar més informació d’aquest servei d’Obre‘t Ebre en aquest enllaç: https://obretebre.org/mobilitat-internacional