Aquest dijous 11 de novembre a la una del migdia, a l’Ajuntament de Roquetes s’ha fet l’acte d’entrega d’un xec simbòlic amb un import de 5.342,43 €, a la Lliga contra el Càncer de les Terres de l’Ebre. Aquesta és la quantitat de diners que es van recollir a la 3a Cursa de la Dona Terres de l’Ebre per recaptar fons per a la Lliga contra el Càncer, celebrada a Roquetes el diumenge 24 d’octubre.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha agraït als organitzadors haver escollit Roquetes per celebrar la cursa i també a de totes les entitats i persones que han col·laborat.

Per la seva part, Pepita Bosch, delegada de la Lliga contra el Càncer a Roquetes, a més de sumar-se als agraïments de les entitats organitzadores ha volgut tindre un reconeixement especial a tota la gent que va participar en la cursa.

La 3a Cursa de la Dona Terres de l’Ebre per recaptar fons per a la Lliga contra el Càncer, ha estat organitzada pel Club Atletisme Terres de l’Ebre, la Lliga contra el Càncer a les Terres de l’Ebre, el Trail Roquetes i l’Ajuntament de Roquetes.