La regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Roquetes, Núria Altadill, acompanyada del regidor d’Obres Públiques, Ivan Garcia, han fet una visita a dues obres de millora a la Raval de Cristo. Concretament es tracta de les obres corresponents al ramal de connexió de la C-12 amb l’entrada a la Raval de Cristo i les obres de millora acústica i tèrmica i ampliació del Consultori al Casal de la Raval.

CARRETERA D’ENTRADA A LA RAVAL DE CRISTO.

En el passat Ple ordinari de Febrer es va aprovar per unanimitat de tots els membres de l’Ajuntament de Roquetes, el traspàs de titularitat del ramal de connexió de la C-12 a la Raval de Cristo (PK 0+000 AL PK 0+673) de la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat de Departament de Territori i Sostenibilitat a la xarxa de carreteres local.

Després de mesos de negociació, aquest traspàs ha comportat que el Departament hagi realitzat l’execució de les obres corresponents a la neteja de les cunetes, la tala dels arbres que dificultaven les visibilitats, el reforçament del ferm, nova senyalització vertical i horitzontal i la incorporació d’un carril bici en tot el tram.

CASAL DE LA RAVALETA.

El dia 12 d’abril van començar les obres de millora acústica i tèrmica i l’ampliació del Consultori mèdic al Casal de la Raval. Unes obres que comportaran l’adaptació dels serveis a la normativa d’accessibilitat, la construcció d’un escenari, diferents sales, substitució de les instal·lacions i de l’enllumenat i l’ampliació de l’altell actual.

L’oficina de Correus tindrà l’accés des del carrer i se situarà a la planta baixa. Per altra banda el Consultori s’ampliarà amb una consulta més per tal de poder oferir més i millor assistència als pacients.

Les obres compten amb un pressupost de 352.876,18 € dels quals 317.588,56 € corresponent a la subvenció del PAM 2020. Està previst que les obres finalitzin abans del 30 de juny de 2021.