Sonia Andrade Ruiz, es va incorporar com a nova regidora d’ERC en el ple extraordinari del 28 de febrer de 2022, prenent possessió de l’acta de regidor que ocupava l’exalcalde, Paco Gas. Les seves responsabilitats dintre de l’equip de govern són les regidories de Turisme, Esport i Gestió Ambiental.

El principal repte que s’ha marcat és treure el màxim rendiment a tot el potencial turístic de què disposa Roquetes. Així, entre les seves prioritats està la promoció del Port de Caro, donar a conèixer i difondre l’activitat que porta a terme l’Observatori de l’Ebre, com a entitat emblemàtica de Roquetes, i fomentar l’activitat i promoció de la Via Verda, entre altres.

En l’àrea d’esport es continuarà recolzant a les entitats esportives i es treballarà en la millora de les instal·lacions existents. Finalment, en l’àrea de Gestió Ambiental s’intensificaran les campanyes de conscienciació cívica i les polítiques de conservació del medi ambient, com la instal·lació de plaques solars als edificis municipals.