Aquest divendres al matí les xiquetes i els xiquets d’infantil i cicle inicial dels centres escolars de primària de Roquetes de les escoles Mestre Marcel·lí Domingo i Raval de Cristo han guarnit amb estels i figures de Nadal, que ells mateixos han confeccionat, els llorers nadalencs que aquest any l’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament repartirà a tots els establiments de la ciutat.

Els alumnes de l’Escola Mestre Marcel·lí Domingo s’han desplaçat fins al Passeig Ramon Bosch i Rosell, per penjar els seus guarniments als llorers.
Per la seva part, els alumnes de l’Escola Raval de Cristo, han anat fins a la plaça Pare Cirera per col·locar també la seva decoració nadalenca.

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, acompanyat de la regidora de Dinamització Econòmica, Tere Moreso; la regidora de Joventut i Qualitat de Vida, Cinta Garcia, i també de la directora de l’escola Raval de Cristo, Magda Bel, ha agraït la col·laboració i implicació de les escoles per participar en l’acte que enceta la celebració del Nadal a Roquetes.