Aquest dimecres 9 de juny de 2021, es va presentar a l’Ajuntament de Roquetes, el nou repte solidari de l’ultrafondista roquetenc, Albert Giné, ‘Non stop Arrela’t a la Vida’, que realitzarà conjuntament amb els corredors de muntanya Marc Fernandez, Jose Escribano, Antonio Esquinas i Isabel Pelegrina.

A l’acte van ser presents l’alcalde de Roquetes, Paco Gas; el regidor d’Esports, Ivan Garcia; els atletes, Albert Giné i Marc Fernandez i el coordinador del projecte Emma, Carlos Lopez.

Es tracta d’un recorregut total de 1650 km que es portarà a terme del 14 al 26 de juny, 12 nits i 13 dies recorrent més de 130 km diaris, corrent durant el matí i en BTT a la tarda, des del Far de Finisterre a Comillas (Galícia), fins a Roquetes.

L’objectiu és recaptar diners que es destinaran al Projecte Emma, per a la investigació del càncer de mama i també recaptar aliments per al Banc d’Aliments.

El Projecte EMMA és una iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut.

L’objectiu del projecte EMMA és fer un estudi en profunditat de la resposta immune dels ganglis axil·lars en pacients amb càncer de mama.