“Fem sabó amb oli usat”, taller realitzat a l’escola Marcel·lí Domingo i a l’escola Raval de Cristo, participant de la EWWR: un pas cap a la sostenibilitat local.

L’Ajuntament de Roquetes ha participat de la 15a edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) celebrada enguany del 18 al 26 de novembre, amb accions de sensibilització sobre els recursos sostenibles i la gestió de residus. Aquest projecte rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea i té per objectiu organitzar durant una setmana arreu d’Europa accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Roquetes ha contribuït a canviar hàbits de consum i donar a conèixer accions sostenibles que redueixen els residus. Entre les activitats incloses dintre de les actuacions de la Setmana Europea de prevenció de residus al municipi, ha estat el taller “Fem sabó amb oli usat”, realitzat a l’Escola Marcel·lí Domingo i a l’Escola Raval de Cristo, el dia 20 de novembre, amb la col·laboració del COPATE.

El taller «Fem sabó amb oli usat» s’erigeix com una oportunitat imperdible per a aprendre, crear i conscienciar. La col·laboració entre entitats locals, centres educatius i la comunitat en general posa de manifest la voluntat de Roquetes per a abordar de manera proactiva els reptes ambientals actuals. Una petita acció com aquesta pot tenir un impacte significatiu si és abraçada per la col·lectivitat, obrint la porta a un futur més sostenible i conscient dels seus efectes sobre el planeta.

#ewwr2023 #packaging #notemboliquis #envasos