​Aquest dijous 14 d’octubre s’ha presentat a l’Ajuntament de Roquetes “La III Cursa de la Dona Terres de l’Ebre”, la cursa – caminada per recaptar fons per a la Lliga contra el Càncer.

La presentació ha anat a càrrec del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, Cristina Monclús, entrenadora del Club Atletisme Terres de l’Ebre; Montse Aixendri, delegada de la Lliga contra el Càncer a les Terres de l’Ebre i Albert Segura, president del Trail Roquetes.

La 3a Cursa de la Dona Terres de l’Ebre, està organitzada pel Club Atletisme Terres de l’Ebre, la Lliga contra el Càncer a les Terres de l’Ebre, el Trail Roquetes i l’Ajuntament de Roquetes.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, es mostrava satisfet de poder acollir aquesta cursa a la ciutat alhora que també animava a la ciutadania a participar en aquest esdeveniment solidari.

Cristina Monclús, entrenadora del Club Atletisme Terres de l’Ebre, ha explicat que la cursa benèfica té un preu d’inscripció i donatiu de 15 €, i que la recaptació es destinarà a la Lliga contra el Càncer.

La delegada de la Lliga contra el Càncer a les Terres de l’Ebre, Montse Aixendri, ha remarcat la necessitat d’aconseguir fons per ajudar en la investigació del Càncer.

Finalment Albert Segura, president del Trail Roquetes, ha volgut agrair al Club Atletisme Terres de l’Ebre la iniciativa d’organitzar aquesta cursa i de portar-la a terme a Roquetes i també ha agraït a la Lliga contra el Càncer la tasca que estan portant a terme per lluitar contra aquesta malaltia.

La cursa té un recorregut de 4 km amb sortida des del pavelló poliesportiu de Roquetes a les 11 del matí d’aquest diumenge 24 d’octubre.

Les inscripcions es fan a la pàgina web www.cursadeladonaebre.cat