L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, i el president del Club Voleibol Roquetes, Joan Mulero, acompanyats del regidor d’Esports, Ivan Garcia, van signar el dilluns 26 de juliol, el nou conveni de col·laboració de l’exercici 2021. Un any històric per a l’entitat després de l’ascens del 1r equip a Superlliga2. El conveni de 10.000 € inicials, s’amplia en 4.000 € per la disputa de les fases finals per ascendir de categoria.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha anunciat que ben aviat s’aprovarà un annex al conveni amb un import de 15.000 € perquè el Club Voleibol Roquetes pugui fer front a les despeses que suposarà per a l’entitat haver aconseguit que el primer equip del club jugui a la Superlliga-2 la pròxima temporada 2021-2022.

Per la seva part el president del Club Voleibol Roquetes, Joan Mulero, ha agraït el suport econòmic de l’Ajuntament que permetrà encarar amb il·lusió el repte de jugar a la Superlliga-2 i anima a tots els roqueteros i roqueteres ha participar i gaudir dels partits que disputarà el club en aquesta nova categoria.