Roquetes estrena noves banderoles per engalanar els principals carrers de la ciutat aquestes Festes Majors.

El disseny, creat per Roquetes Comunicació, consta de 7 models diferents amb imatges icòniques de les festes majors, com els gegants, el castell de focs d’artifici, les nits de ball, el Cosso-Iris i també de bones festes.

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia i el regidor de Festes, Sisco Ollé, han presentat les noves banderoles a sobre del pont de Rebull del canal de la dreta, situat entre el mercat municipal i l’Ajuntament.

Sisco Ollé ha destacat que “aquestes noves banderoles modernitzaran la imatge de les festes majors de Roquetes, anunciant als visitants que la ciutat està de festa major”.

Ollé també ha avançat que a més d’aquest canvi amb el format i disseny de les banderoles, “aquest any també hi ha un replantejament en alguns dels actes típics del programa de festes que faran notar que hi ha hagut canvis en l’equip de govern”.

Per la seva part, l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha ressaltat que amb aquesta nova decoració per a les festes majors “s’ha volgut fer una modernització de la imatge habitual que lluïen els carrers i que després de festes se substituiran per unes altres banderoles que promocionaran i donaran a conèixer als visitants els indrets més turístics del municipi”.

En total es penjaran pels carrers principals de la ciutat, als nous fanals que també s’han estrenat aquest any, 60 banderoles dels 7 models diferents que donaran la benvinguda als visitants convidant-los a gaudir d’unes bones Festes Majors de Roquetes.