Roquetes ja disposa dels dos primers punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, fruit de la iniciativa privada d’Ocine Roquetes amb la col·laboració de l’empresa Iberdrola. El dimecres 23 de desembre de 2020, dos cotxes del concessionari J.Garau van ser els primers a estrenar-los.

El gerent d’Ocine Roquetes, Paco Cabanes, destacava d’aquests carregadors que compten amb la darrera tecnologia que detecta automàticament el tipus de bateria dels vehicles i que permet realitzar una càrrega ràpida i també lenta, tant per a cotxes com per a motos.

Cabanes ha volgut agrair la col·laboració del concessionari J. Garau per facilitar els dos vehicles Renault per inaugurar la posada en marxa dels carregadors i també per les facilitats que ha mostrat l’Ajuntament de Roquetes per tirar endavant aquest nou servei per a la ciutadania.

Per la seva part, el coordinador de vendes de J.Garau, Rafael Mora, mostrava la seva satisfacció per comprovar que cada vegada hi ha més implantació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a les nostres comarques.