Aquest dilluns al matí, davant de l’escola de la Raval de Cristo, el regidor portaveu de Movem Roquetes de l’Ajuntament de Roquetes, David Poy, acompanyat de Pili Puerto i Cristina Cervera, dues membres de la candidatura de Movem a les eleccions municipals, han presentat les seues propostes per a la Ravaleta de cara a les eleccions del 28 de maig.

Poy ha destacat que han escollit aquest lloc perquè l’escola de la Ravaleta ha estat una de les beneficiades dels pressupostos participatius que va impulsar Movem. En concret les propostes se centren a millorar els serveis a la Ravaleta, com la recollida de la paqueteria amb espais on el ciutadà pugui recollir els seus articles amb claus telemàtiques, la implantació d’un agent cívic de manera permanent durant tot l’any, donant servei tant de seguretat com d’acompanyament a la ciutadania.

Una altra de les necessitats que han recollit de la ciutadania és la finalització de les obres del Casal La Ravaleta, però sobretot l’adequació dels espais per a l’associació de veïns. Finalment, com a proposta més destacada, Poy ha proposat treballar amb el Departament d’Educació la inclusió dels grups i1 i i2 a l’escola de la Ravaleta, és a dir els alumnes d’1 i 2 anys, per evitar que els infants hagen de desplaçar-se a altres centres.