Qui som

Salutació

Ivan Garcia Maigi - Regidor de Comunicació - web

El 29 d’abril del 1987 es va crear l’emissora municipal Antena Caro. Va ser una de les primeres ràdios municipals de les Terres de l’Ebre, la qual cosa li ha permès tenir molta experiència en el món de la comunicació local i comarcal, sempre en el marc de la proximitat i transparència.

A finals del 2008 es crea l’Organisme Autònom Roquetes Comunicació, en actiu fins avui en dia. Un organisme que amb el temps ha evolucionat introduint noves eines i tecnologies de la informació i comunicació. Aquesta evolució ha estat gràcies a l’interès per superar-se, adaptar-se als canvis i a l’esforç continuat dels professionals que hi treballen i la seva recerca contínua per oferir als ciutadans el màxim d’informació possible. Això ha fet de Roquetes Comunicació un mitjà referent al territori.

Com a regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Roquetes, és un plaer presentar avui la nova web antenacaro.cat que s’ha creat per poder oferir un espai

virtual on poder veure tota la informació i notícies de la nostra ciutat de forma clara i transparent. Esperem que us agradi i puguem gaudir-la per molt de temps.

Aquestes noves tecnologies ens donen l’oportunitat de gaudir de nous canals de comunicació que complementen els mitjans tradicionals. Això significa que, a part de l’emissió de la ràdio a la freqüència 96.0 FM, també tenim l’oportunitat de publicar vídeos, àudio, imatges i altre contingut multimèdia des de plataformes com la web o per mitjà de butlletins digitals d’informació. Cal destacar la qualitat i periodicitat de publicacions en xarxes socials i pel canal eBando que ofereix avisos i notícies de manera immediata als ciutadans de Roquetes.

És per tot això que vull aprofitar aquesta presentació per destacar la implicació d’aquests professionals que treballen a Roquetes Comunicació i Antena Caro, així com tots els voluntaris que hi participen directa o indirectament, i són el veritable motor d’aquesta casa. Ells són, realment, els encarregats d’apropar la ràdio municipal i els mitjans de comunicació que l’envolten a les roqueteres i roqueteros.

 

Salutacions,
Ivan Garcia Maigí.
Regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Roquetes.

Història d’Antena Caro

La història d’Antena Caro es remunta als anys 80 quan un grup de 4 joves de Roquetes decideixen proposar a l’alcalde de la ciutat la idea de muntar una emissora municipal. De bon principi aquests joves ja van comptar amb el suport de l’ajuntament, que en un primer moment els va cedir l’últim pis de l’antic edifici consistorial per muntar provisionalment els estudis.

Els inicis amb pocs recursos, però amb molta il·lusió van ser precaris, uns equips emissors muntats en kits, aparells i discos particulars per emetre en cap de setmana i algunes hores més entre setmana.

El gran suport per part de l’Ajuntament en aquest projecte radiofònic té el seu punt àlgid el 19 de desembre del 2003 quan s’inauguren els nous estudis d’Antena Caro situats a l’edifici del nou Centre Cívic de la ciutat.

Antolí i Paco

Aquestes noves instal·lacions permeten ara desenvolupar tot el potencial al personal de l’emissora que compta amb una infraestructura tècnica de primera línia la qual cosa permetrà sens dubte continuar creixent i evolucionar professionalment per tal de donar cada dia un millor servei als ciutadans.

Una mostra d’aquest creixement i evolució constant te com a fruit la creació de la primera pàgina web d’Antena Caro, inaugurada oficialment el 14 d’abril del 2005 emmarcada en un dels actes oficials de la celebració de la Festa del 14 d’Abril, festa local on es commemora el 14 d’abril de 1850, dia en què Roquetes s’independitzava de Tortosa i naixia com a municipi independent.

Logo Antena Caro - 1987-1988

Logo Antena Caro – 1987-1988

Logo Antena Caro - 1989-2002

Logo Antena Caro – 1989-2002

Logo Antena Caro - 2003-2021

Logo Antena Caro – 2003-2021