L’enllumenat p煤blic de Roquetes i el Raval de Cristo s’est脿 millorant amb la instal路laci贸 de nous fanals amb l脿mpades led. El regidor d’Obres P煤bliques i Gesti贸 Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha ressaltat que “a part de millorar molt la il路luminaci贸 nocturna de les principals art猫ries del municipi, suposar脿 un estalvi econ貌mic i energ猫ticament m茅s sostenible”. El pressupost de l’obra 茅s de 450.000 鈧.

Ivan Garcia tamb茅 ha explicat que recentment a l’Hort de Cruells, s’han iniciat les obres de reforma del parc infantil, amb la renovaci贸 de tots els elements infantils i del seu terra.

Tamb茅 s’est脿 construint un nou enjardinament amb una part de zona dura i es crear脿 m茅s espai amb ombra plantant dotze nous arbres. En aquesta mateixa zona s’ha enderrocat el mur de separaci贸 amb l’avinguda Port de Caro per construir una petita grada que donar脿 acc茅s a la pista perqu猫 la gent pugui gaudir c貌modament dels espectacles que es realitzen. Aquestes obres tenen un cost de 100.000 鈧.

Finalment, el regidor d’Obres P煤bliques i Gesti贸 Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, tamb茅 ha avan莽at que despr茅s d’aquesta actuaci贸, es pintar脿 tota la fa莽ana i l’interior de l’edifici per poder tornar a licitar el bar de l’Hort de Cruells.