L’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes ha convocat aquest any el 1r concurs d’aparadors per Festes Majors. L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha explicat que “amb aquest concurs, a més de motivar als consumidors i consumidores a donar suport al comerç local, volem animar als comerciants/es del municipi a decorar l’exterior dels seus locals i donar vida als nostres carrers amb un ambient festiu que tant ens agrada”.

En aquesta primera edició han participat un total de 12 establiments que han decorat els seus establiments amb imatges antigues de Roquetes que els ha proporcionat l’Ajuntament juntament amb motius festius.

Els establiments participants han estat:
1. Perruqueria Susana
2. Teixits Bernabé
3. Essència
4. Perruqueria Loli
5. Mesquemobil
6. Kaheli Flors
7. Ortopèdia Sanodon
8. Naturalbel
9. Farmàcia Neus Reverté Roselló
10. Beauty Vicky
11. Perruqueria i estètica Elena
12. Pastisseria Noa

El guanyador del concurs d’aparadors és el que més vots ha aconseguit de la publicació del Facebook i Instagram de l’Ajuntament de Roquetes fins a les 23:59 hores del 07/07/2022, sent l’establiment Mésquemòbil, el que més vots ha assolit, proclamant-se d’aquesta manera guanyador del concurs.

Dintre dels actes de les Festes Majors, el divendres dia 8 a les 13:30 hores a l’Hort de Cruells, l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, juntament amb el regidor de Festes, Sisco Ollé i la regidora de Dinamització Econòmica, Tere Moreso, acompanyats de la pubilla del Comerç Agrupat de Roquetes, Ares Lara, va entregar a la representant de l’establiment Mésquemòbil, el diploma acreditatiu com guanyador del concurs d’aparadors per Festes Majors i el premi d’un sopar per 4 persones a un restaurant local.

A continuació, es va realitzar el sorteig d’un lot de productes de proximitat entre tots els votants que tenien adjudicat un número per ordre cronològic de publicació. D’entre els 395 participants a través de les xarxes de l’Ajuntament de Roquetes, el guanyador del sorteig, escollit per una mà innocent, va ser el número 36, corresponent al votant @archy_ahmed5.