Notícia destacada: Més d’un centenar de persones es van manifestar ahir dimecres a Tortosa contra les noves mesures del Departament d’Educació. Representants dels sindicats han denunciat que l’actitud del conseller Josep González Cambray no dóna mostres d’estar disposat a trobar punts en comú. Durant la manifestació es van cridar consignes demanant la seva dimissió.

Segons president de la junta de personal docent a les Terres de l’Ebre i portaveu del sindicat USTEC, Marc Martínez, finalment la comunitat educativa s’ha hagut d’organitzar per rebel·lar-se contra els abusos i enganys per part de la conselleria d’educació.

Malgrat ser el 6è dia de vaga i el greuge que això suposa econòmicament per a la comunitat educativa, Marc Martínez afirma que hi ha la voluntat de continuar mantenint aquesta unitat que ha qualificat d’històrica.

El president de la junta de personal docent a les Terres de l’Ebre i portaveu del sindicat USTEC, Marc Martínez, ha anunciat que dijous de la setmana que ve hi ha prevista una assemblea unitària amb els sindicats i familiars on es decidirà com s’ha de continuar aquesta lluita.

La manifestació va estar encapçalada per una gran pancarta amb el lema “Per una educació pública de qualitat”.

Foto: Ràdio Tortosa.