Notícia destacada: L’Ajuntament de Roquetes amb motiu de la celebració el 15 de març del Dia Mundial dels Drets dels Consumidors, ha preparat fins al dia 2 d’abril, un seguit d’activitats al voltant del consum responsable adaptable a totes les edats.

Tere Moreso, regidora de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, ens explica quin és l’objectiu i en què consisteixen aquestes activitats.

Al marge d’aquestes activitats, des de l’àrea de Dinamització Econòmica, s’ha posat en marxa el Mapa de Consum Responsable de Roquetes, amb el propòsit de donar visibilitat a les iniciatives amb bones pràctiques que porti a terme el comerç de Roquetes.

La regidora de Dinamització Econòmica, Tere Moreso, també ha anunciat que s’està impulsant una campanya amb el nom de “Remenja’m”, una campanya contra el malbaratament alimentari adreçada al sector de la restauració i comerços del sector alimentari. Es tracta de donar a última hora de l’horari comercial, lots de productes sobrants a un millor preu.