El Tradicionàrius torna a l’Ebre aquest cap de setmana.

Carmen Paris, Jaume Arnella, Miquel del Roig, Quico el Célio i Suc d’Anguila els 26 i 27 d’agost a Roquetes.

Sisco Ollé, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Roquetes, ens explica la programació que s’ha preparat aquest any a l’Hort de la Música de Roquetes.

El Tradicionàrius de les Terres, una de les cites referents de la música folk als Països Catalans, torna aquest cap de setmana a l’Hort de Cruells (Casal Municipal de Roquetes). El festival començarà la nit de divendres 26 d’agost amb un sopar amb sobretaula de taverna. Comptarà amb la presència de Jaume Arnella, impulsor del folk a Catalunya, que cantarà acompanyat del grup ‘Corrandes són corrandes’.

L’endemà, dissabte, a partir de les 9 del vespre, passaran per l’escenari Carmen Paris, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i Miquel del Roig, presentats tots a ritme de la rondalla jotera del cantador Joseret.

Carmen Paris presentarà ‘En síntesis’, un concert on repassarà els seus 35 anys de trajectòria, acompanyada del pianista Diego Ebbeler i el percussionista Jorge Tejerina. La nit continuarà amb ‘Som d’allà baix’, una proposta festiva i basada en el poder de la música del sud amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i el grup Suc d’Anguila. La fi de festa anirà a càrrec de Miquel del Roig, autor d’autèntics himnes populars com ‘La Farola’: un músic Calero que ha trencat barreres convertint-se en referent intergeneracional i imprescindible en totes les edicions del Canet Rock.

El Tradicionàrius de les Terres de l’Ebre està organitzat per l’Ajuntament de Roquetes amb la gestió i direcció artística de la Simpàtica Produccions i el suport del CAT (Centre Artesà Tradicionàrius). Enguany, sense restriccions a causa de la pandèmia, la festa tornarà al seu espai habitual de l’Hort de Cruells i tindrà fira d’artesans i servei d’entrepans i begudes. L’entrada a tots els concerts és gratuïta i el sopar cantat de divendres es pot reservar a l’Hort de Cruells pel preu de 15 €.