Des de l’àrea de dinamització econòmica de l’Ajuntament de Roquetes s’han posat en funcionament dos canals de difusió mitjançant l’aplicació Telegram, “Roquetes Empresa” adreçat als comerços i empreses i “Roquetes Formació i Treball” adreçat a la ciutadania que busca formació i treball.

La regidora de dinamització econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Tere Moreso, ha explicat que “a través del canal de Telegram “Roquetes Empresa” podran obtenir informació i novetats sobre temes relacionats amb ajudes i subvencions, formació, esdeveniments, normativa d’interès, etc.”.

A través del canal de Telegram “Roquetes Formació i Treball” es podrà aconseguir informació i novetats sobre temes relacionats amb formació i ocupació, totes les notícies, alertes, consells i últimes hores relatives a formació i ofertes laborals.

Aquests canals són públics i tothom qui ho vulgui s’hi podrà subscriure descarregant-se l’aplicació Telegram que és gratuïta i està disponible tant per a Android com per a dispositius amb el sistema operatiu iOS.

Les subscripcions es poden fer a través dels següents enllaços que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament de Roquetes: roquetes.cat

Canal: “Roquetes Empresa” https://t.me/roquetesempresa

Canal: “Roquetes Formació i Treball” https://t.me/roquetesformacioitreball