Entrevistem a Begonya Ferré, directora de la biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes, per comentar els bons resultats aconseguits durant l’any 2023, en nombre d’assistents i activitats i també per conèixer el programa d’activitats que es portaran a terme amb motiu de la celebració del 17è aniversari i 7è Barra Llibre de la biblioteca de Roquetes.

Segons les dades oficials extretes del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, la biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes, és la biblioteca pública de totes les Terres de l’Ebre amb més assistents a les activitats que realitza, 17.211 participants es van distribuir en un total de 692 activitats durant l’any 2023. Però, no només és puntera a les nostres comarques pel que fa a nombre d’assistents a les seves activitats, sinó a nivell de tot Catalunya, si la comparem amb la resta de biblioteques públiques de municipis de +/- 8.000 habitants. Unes dades que demostren que la biblioteca de Roquetes és, sens dubte, un referent a nivell català, en l’àmbit d’organització d’activitats i poder de convocatòria.

El divendres 7 de juny, al Patí dels Til·lers del Centre Cívic, tindrà lloc la celebració del 17è aniversari i 7è Barra Llibre de la biblioteca.

A les 19:30 h a la Sala Polivalent de la Biblioteca: Projecció de l’audiovisual “LA ROQUETES D’ALLÀ DETRÀS’: Imatges d’un passat”.

Tot seguit, Pau Alabajos presentarà, La Paraula Viva i Amarga, un espectacle especial en commemoració del centenari del poeta Vicent Andrés Estellés. Inclourà algunes de les seves cançons més icòniques inspirades en els versos d’Estellés, juntament amb noves adaptacions inèdites que formen part del seu darrer projecte discogràfic.

I tot això, acompanyat de Tapes i Vins a càrrec del Restaurant Harmonia.