Not铆cia destacada: Aquest dijous 14 d’octubre s’ha presentat a l’Ajuntament de Roquetes “La III Cursa de la Dona Terres de l’Ebre”, la cursa – caminada per recaptar fons per a la Lliga contra el C脿ncer.

La presentaci贸 ha anat a c脿rrec del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, Cristina聽Moncl煤s, entrenadora del Club Atletisme Terres de l’Ebre; Montse聽Aixendri, delegada de la Lliga contra el C脿ncer a les Terres de l’Ebre i Albert Segura, president del聽Trail聽Roquetes.

La 3a Cursa de la Dona Terres de l’Ebre, est脿 organitzada pel Club Atletisme Terres de l’Ebre, la Lliga contra el C脿ncer a les Terres de l’Ebre, el聽Trail聽Roquetes i l’Ajuntament de Roquetes.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, es mostrava satisfet de poder acollir aquesta cursa a la ciutat alhora que tamb茅 animava a la ciutadania a participar en aquest esdeveniment solidari.

Cristina聽Moncl煤s, entrenadora del Club Atletisme Terres de l’Ebre, ha explicat que la cursa ben猫fica t茅 un preu d’inscripci贸 i donatiu de 15 鈧, i que la recaptaci贸 es destinar脿 a la Lliga contra el C脿ncer.

La delegada de la Lliga contra el C脿ncer a les Terres de l’Ebre, Montse聽Aixendri, ha remarcat la necessitat d’aconseguir fons per ajudar en la investigaci贸 del C脿ncer.

Finalment Albert Segura, president del聽Trail聽Roquetes, ha volgut agrair al Club Atletisme Terres de l’Ebre聽la聽iniciativa d’organitzar aquesta cursa i de portar-la a terme a Roquetes i tamb茅 ha agra茂t a la Lliga contra el C脿ncer la tasca que estan portant a terme per lluitar contra aquesta malaltia.

La cursa t茅 un recorregut de 4 km amb sortida des del pavell贸 poliesportiu de Roquetes a les 11 del mat铆 d’aquest diumenge 24 d’octubre.

Les inscripcions es fan a la p脿gina web www.cursadeladonaebre.cat