Aquest passat cap de setmana 28 i 29 de maig les àrees de Qualitat de Vida i Joventut de l’Ajuntament de Roquetes, han organitzat per primera vegada tot un cap de setmana dedicat al joc per a infants de 3 a 12 anys, a l’Hort de Cruells de Roquetes.

Cinta Garcia, regidora responsable d’aquestes àrees, ha fet una molt bona valoració d’aquesta primera edició del cap de setmana del joc, més de 500 persones, xiquets/es amb les seves famílies han gaudit d’activitats infantils, lúdiques i dels jocs més didàctics per als petits de casa.

D’entre les moltes propostes que s’han preparat, la que més èxit ha tingut entre els més petits ha estat sens dubte l’activitat del pinta cares.

Les famílies per la seva part també s’han mostrat molt satisfetes del cap de setmana del joc, fent fins i tot alguns suggeriments per a la pròxima edició.

Després d’aquesta gran acollida, la regidora de les àrees de Qualitat de Vida i Joventut de l’Ajuntament de Roquetes, Cinta Garcia, ha anunciat la intenció l’any que ve, de tornar a celebrar el cap de setmana del joc, aprofitant que la celebració del Dia Internacional del Joc caurà en diumenge.