Entrevistem a Doina Gherta, Tècnica d’Atzavara-Arrels del programa ‘Ocell de Foc Terres de l’Ebre’, programa amb el qual l’Ajuntament de Roquetes ha formalitzat el compromís per tal de crear sinergies i treballar conjuntament amb Ocell de foc.

Ocell de Foc és un programa d’atenció a joves d’entre 16 i 30 anys, especialment per a aquells que conviuen amb una problemàtica de salut mental, que pretén acompanyar-los cap a l’autonomia personal i la construcció d’una vida independent. Està impulsat per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. A les Terres de l’Ebre l’ha posat en marxa
Atzavara-Arrels, CooperativaTerram, Grup d’Esplai Blanquerna i Fundació Gentis, aquesta última com entitat guia.

Des del programa s’ofereixen serveis de lluita contra l’estigma i l’abandonament educatiu, acompanyament a la creació de projectes juvenils i acompanyament i orientació individual a les persones joves amb malestar emocional. Qualsevol persona jove pot contactar per a conèixer-los i rebre sessions individuals, en el qual el primer objectiu és oferir un espai d’escolta i acompanyament del seu malestar.

A les Terres de l’Ebre ofereixen el servei a les quatre comarques de la zona (Baix Ebre, Montsià, i Ribera d’Ebre i Terra Alta).

Podeu trobar-los de forma presencial als punts de trobada demanant una sessió individual pel formulari de Google:

https://forms.gle/5Lx2FnYYTuL3zoD49

per missatge directe a Instagram:

https://www.instagram.com/ocelldefocterresebre/

o per correu electrònic:

[email protected]