L’Àrea de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes ha organitzat un concurs de dibuix per crear l’auca “Jo sóc responsable, i tu?”, que té per objectiu conscienciar als propietaris de les mascotes que han d’actuar cívicament a l’hora de treure-les a passejar, tenint cura d’arreplegar els seus excrements.

Al concurs hi han participat els alumnes de 4t, 5è i 6è de primària de l’escola Raval de Cristo i alumnes de 4t de l’escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes. La regidora de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Sonia Andrade, ha explicat que els dibuixos guanyadors formaran part de l’auca que es repartirà conjuntament amb uns dosificadors amb bossetes per recollir els excrements dels animals, de manera gratuïta entre els propietaris de mascotes.

Andrade ha repartit entre tots els alumnes participants unes xapes i bolígrafs pertanyents a la campanya “Respecta’m o a fer punyetes”. La directora de l’escola Raval de Cristo, Magda Bel, ha donat a conèixer el nom del dibuix guanyador del centre, l’alumna de 4t, Jessica Mensah. Per la seva banda, la directora de l’escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes, Marta Capera, ha anunciat que el guanyador del concurs a l’escola ha estat l’alumne de 4t, Adam Titaou. Els guanyadors han tingut com a premi cadascun d’ells, dues entrades i dues consumicions per a les sales de cinema Ocine Roquetes.