Al programa d’Antena Caro “A Micro Obert” entrevistem a Sisco Ollé Garcia, regidor d’ERC de l’Ajuntament de Roquetes, responsable de les àrees de Cultura, Festes i Comunicació, per a fer un balanç de les diferents actuacions i projectes que s’han dut a terme en aquestes regidories al llarg de la legislatura 2019-2023, que acaba el pròxim mes de maig.

De l’àrea de Cultura, Ollé, ha volgut destacar la continuïtat del Tradicionàrius, sent Roquetes conjuntament amb Barcelona, les úniques ciutats dels set llocs dels països catalans que van arribar a tindre la seva edició, on actualment s’està fent el festival de música tradicional. També a ressaltat, el festival Ebre Folk i l’escola de música tradicional Lo Canalero, la dinamització de la biblioteca amb exposicions i xerrades i la consolidació del Barra Llibre.

Pel que fa a les Festes, com a novetat destacada ha estat la incorporació de la figura dels hereus i hereuets, el 75è aniversari dels gegants de Roquetes, i la constitució de la nova colla castellera.

Ollé ha aprofitat per anunciar que tota l’última planta de l’edifici de l’antic ajuntament s’està treballant per destinar-la a l’arxiu i museu de l’obra de l’artista roquetenc, Ignasi Blanch. A més, també desvetllat que al cantador Pepe Garcia, Lo Canalero, una de les figures més rellevants de Roquetes, de la que Ollé és el net, se li vol fer un reconeixement històric instal·lant una escultura de bronze de mida natural en un lloc emblemàtic de la ciutat.