​Aquests dimarts 19 de setembre dintre de les activitats preparades per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat, l’escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes ha programat l’arribada dels alumnes al centre amb patinet.

Minuts abans de les 9 del matí els alumnes han anat arribant a les portes de l’escola amb els seus patinets on s’han retrobat amb els companys de classe.

Els xiquets i xiquetes es mostraven impacients de poder entrar al centre, aparcar el seu patinet a l’espai reservat per a cada classe i després, amb diferents torns, recórrer els circuits que els professors els han preparat al pati de l’escola.

La directora de l’escola Mestre Marcel·lí Domingo, Marta Capera, explica que amb aquesta iniciativa es busca conscienciar a pares i alumnes d’aconseguir entre tots tenir una mobilitat més sostenible.

Els alumnes, a més de passar-ho molt bé, com destaca la directora de l’escola, Marta Capera, estan tenint amb aquestes activitats un aprenentatge més significatiu, competencial i més global.

Aquest matí, els alumnes de l’escola de la Raval de Cristo, han arribat al centre amb bicicleta. Al pati de l’escola la policia local de Roquetes els ha preparat un circuit amb senyals de tràfic, com explica el caporal de la policia local i professor d’educació viària, Alfonso Domingo, per poder practicar les normes de circulació conjuntament ciclistes i vianants.

Aquesta formació pràctica, que porta a terme la policia local de Roquetes, també es farà als alumnes de cicle mitjà i superior.